Zbliżający się jubileuszowy, 10 sezon będzie dobrą okazją abym w końcu dokończył projekty trofeów.
Jak dobrze pójdzie uda mi się to do końca obecnego sezonu.
Przy okazji tak się zastanawiam, jak mistrzowie i zdobywcy pucharów mogliby się oznaczać na swoich koszulkach?
Dla mistrza oczywista wydaje się złota gwiazdka nad herbem:
- tyle gwiazdek ile mistrzostw (chyba nie będzie to problemem nawet dla multizwycięzców)
- gwiazdka z wpisanym w nią numerem oznaczającym liczbę mistrzostw
"Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu
Moderator: Targersdorf Borisz
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: "Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu
Patche to atrakcyjna forma promocji. Dziesiątka wydaje się świetnym momentem by je stosować w ciągu.Ludwig Tomović pisze: ↑23 maja 2026, 16:00 Zbliżający się jubileuszowy, 10 sezon będzie dobrą okazją abym w końcu dokończył projekty trofeów.
Jak dobrze pójdzie uda mi się to do końca obecnego sezonu.
Przy okazji tak się zastanawiam, jak mistrzowie i zdobywcy pucharów mogliby się oznaczać na swoich koszulkach?
Dla mistrza oczywista wydaje się złota gwiazdka nad herbem:
- tyle gwiazdek ile mistrzostw (chyba nie będzie to problemem nawet dla multizwycięzców)
- gwiazdka z wpisanym w nią numerem oznaczającym liczbę mistrzostw
Mistrz no wiadomo, tradycyjnie "gwiazdka" - tylko pięć to już trochę dużo, w przypadku Dynamo. Zaraz szósty. Sporo tych gwiazdek, więc albo podział na srebrne i złote, albo własnie ta cyferka w środku. To mi się podoba.