"Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu

W piłkę kopie się na wschodzie, na zachodzie również. Kopią i górale i mieszkańcy dolin. Za futbolówką gonią nawet w mikroświecie. Tu jest to niemal jak religia, dlatego nasi mieszkańcy też pokochali ten sport.

Moderator: Targersdorf Borisz

Awatar użytkownika
Ludwig Tomović Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: "Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu

Post autor: Ludwig Tomović »

Zbliżający się jubileuszowy, 10 sezon będzie dobrą okazją abym w końcu dokończył projekty trofeów.
Jak dobrze pójdzie uda mi się to do końca obecnego sezonu.

Przy okazji tak się zastanawiam, jak mistrzowie i zdobywcy pucharów mogliby się oznaczać na swoich koszulkach?
Dla mistrza oczywista wydaje się złota gwiazdka nad herbem:
- tyle gwiazdek ile mistrzostw (chyba nie będzie to problemem nawet dla multizwycięzców)
- gwiazdka z wpisanym w nią numerem oznaczającym liczbę mistrzostw
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: "Patche" dla mistrza i zdobywcy Pucharu

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ludwig Tomović pisze: 23 maja 2026, 16:00 Zbliżający się jubileuszowy, 10 sezon będzie dobrą okazją abym w końcu dokończył projekty trofeów.
Jak dobrze pójdzie uda mi się to do końca obecnego sezonu.

Przy okazji tak się zastanawiam, jak mistrzowie i zdobywcy pucharów mogliby się oznaczać na swoich koszulkach?
Dla mistrza oczywista wydaje się złota gwiazdka nad herbem:
- tyle gwiazdek ile mistrzostw (chyba nie będzie to problemem nawet dla multizwycięzców)
- gwiazdka z wpisanym w nią numerem oznaczającym liczbę mistrzostw
Patche to atrakcyjna forma promocji. Dziesiątka wydaje się świetnym momentem by je stosować w ciągu.

Mistrz no wiadomo, tradycyjnie "gwiazdka" - tylko pięć to już trochę dużo, w przypadku Dynamo. Zaraz szósty. Sporo tych gwiazdek, więc albo podział na srebrne i złote, albo własnie ta cyferka w środku. To mi się podoba.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fussball”