Jeśli to nie kłopot, to można by w końcu ruszyć ten temat z kopytaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 kwietnia 2026, 15:10JC nie ma i pewnie jeszcze nie będzie długo. Sama, jak chcesz mozesz być szefową AN. Wtedy zrobisz to tak jak powinno byc. W sensie nie będzie stać w miejscu. Co Ty na to?Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑02 kwietnia 2026, 14:38 Nie mamy żadnych tytułów, ja sama ich nadawać nie mogę. A tematyka ta stoi odłogiem od miesięcy bo nie ma Ojca.
Więc po prostu będzie dyplom z zakończenia.
Pierwsza Pomoc - część IV
Moderator: Isabella M. Neumann-Swann
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Pierwsza Pomoc - część IV
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Pierwsza Pomoc - część IV
Ok, pogadam z @Joachim Cargalho i dam znać, co i jak.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑02 kwietnia 2026, 16:47Jeśli to nie kłopot, to można by w końcu ruszyć ten temat z kopytaHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 kwietnia 2026, 15:10JC nie ma i pewnie jeszcze nie będzie długo. Sama, jak chcesz mozesz być szefową AN. Wtedy zrobisz to tak jak powinno byc. W sensie nie będzie stać w miejscu. Co Ty na to?Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑02 kwietnia 2026, 14:38 Nie mamy żadnych tytułów, ja sama ich nadawać nie mogę. A tematyka ta stoi odłogiem od miesięcy bo nie ma Ojca.
Więc po prostu będzie dyplom z zakończenia.