Język towerski

Linguistische Akademie für Dialekte und Mikroweltsprachen - Pomysłodawcą ALDI jest Gaetano Kohlmeise, którego pasja do języków poprowadziła ku otwarcia naszej rodzimej akademii, gdzie każdy kto włada innym językiem niż edelwajski może dodać swoje trzy grosze o swoim języku.
Awatar użytkownika
Damiano Robingren Stempel
Chef-Raketenwerfer

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Język towerski

Post autor: Damiano Robingren »

Heinz-Werner Grüner pisze: 07 lutego 2024, 20:27
Jürgen Voller pisze: 07 lutego 2024, 19:14 No to ładnie :D

Jak sam Oberhaupt staje okoniem i blokuje rozwój i postęp, to nie wiem, co będzie dalej :))

Powiem na zachętę tylko tyle, że wszedłbym na stałe do grupy Edli na Instagramie,gdyby taka istniała :)

Choć z drugiej strony, wszystko by się pewnie kręciło wokół sportu, gier czy mikronacyjnych wydarzeń, a ja bym się stresował ciągle, że to znowu wiadomość na grupie Kotliny a nie nowa wiadomość od mojej najmilejszej :lol:
WIesz... W mikroświecie nie każdy chce pokazywać swoją facjatę.
Nie każdy jest taki przystojny :karo
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Język towerski

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Damiano Windsachen pisze: 08 lutego 2024, 19:16
Heinz-Werner Grüner pisze: 07 lutego 2024, 20:27
Jürgen Voller pisze: 07 lutego 2024, 19:14 No to ładnie :D

Jak sam Oberhaupt staje okoniem i blokuje rozwój i postęp, to nie wiem, co będzie dalej :))

Powiem na zachętę tylko tyle, że wszedłbym na stałe do grupy Edli na Instagramie,gdyby taka istniała :)

Choć z drugiej strony, wszystko by się pewnie kręciło wokół sportu, gier czy mikronacyjnych wydarzeń, a ja bym się stresował ciągle, że to znowu wiadomość na grupie Kotliny a nie nowa wiadomość od mojej najmilejszej :lol:
WIesz... W mikroświecie nie każdy chce pokazywać swoją facjatę.
Nie każdy jest taki przystojny :karo
No ba! :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Akademia Lingwistyczna Dialektów i Języków Mikroświata (ALDI)”