- Dla takiego miłego pana, to nawet i dwa oddam! Te są darmowe! Komu jeszcze? - kobieta darła się w niebogłosy, próbując przekrzyczeć orkiestrę dętą, która rozbawiała festiwalowiczów.Isabella Swann pisze: ↑15 października 2022, 16:14 - Ja poproszę! Kobitko daj mi jeden kufel! - powiedział Dziadek Jorguś![]()
Dlatego w góry wysłałem Kevina, a stragan na Bierfeście prowadzi LiamHeinz-Werner Grüner pisze: ↑15 października 2022, 08:04 W moimwypadku to jest właśnie niemożliwe. Startując w Lawinie (ukłon dla Frau @Femme Mystere ), wyciął bym się całkiem z działania na Polaniw Wolności. Niestety tego zrobić nie mogę, bo powinienem być wśród festiwalowiczów.
Ja też jakość specjalnie tego nie lubię, ale tutaj zaryzykuję tezę, że powinienem.
Tak, każdy ma swoje alter ego.Alfred Fabian pisze: ↑15 października 2022, 16:38Dlatego w góry wysłałem Kevina, a stragan na Bierfeście prowadzi LiamHeinz-Werner Grüner pisze: ↑15 października 2022, 08:04 W moimwypadku to jest właśnie niemożliwe. Startując w Lawinie (ukłon dla Frau @Femme Mystere ), wyciął bym się całkiem z działania na Polaniw Wolności. Niestety tego zrobić nie mogę, bo powinienem być wśród festiwalowiczów.
Ja też jakość specjalnie tego nie lubię, ale tutaj zaryzykuję tezę, że powinienem.![]()

Coś o tym wiemJoachim Cargalho pisze: ↑16 października 2022, 09:06 Staram się, choć Wasza Matka wcale nie ułatwia tego![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości