Wystawca: Albert Fryderyk de Espada

No to pieknie jak będzie "nowió(!)tka"! Takiej jeszcze nie mam, prywatnej oczywiście, bo przecież z magazynu ES mógłbym sobie sam zabrać. Znając jednak Herr de Espadę, to mi wygraweruje imię na broni.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑17 października 2022, 18:16 Proszę proszę, mamy jeden strącony cel, zapowiada się niepozornie, zobaczmy zobaczmy, hmmmm...
No moje gratulacje, proszę dobrze spożytkować kupon na Nowiótką broń wyprodukowana przez zakłady Malorian, niech szanownemu dobrze służy.
Czyżbyśmy mieli "przelecieć" nad edelwajską kotliną samolotem Frau Augentrost?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑17 października 2022, 18:16 Mili państwo, stało się, szanowna pani trafiła w mojej opinii, najcenniejszą nagrodę jaką mamy,
@Femme Mystere będzie miała przyjemność, lub też nie (zależy jak komu się to widzi) przyczynić się do zaprojektowania nowego samoloty Atlas Aeronautic - Edelweiss dla którego wybierze wyglad (na tyle podobny na ile będzie mi program pozwalał) a potem wybierze nazwę, może od swojego nazwiska może od zupełnie czegoś innego.