Za to samochód piękny. Ja to podróżuję takim. Biskup nie musi mieć limuzyny.

To prawda, ale wie Towarzysz jak to sytuacja z populacją w mikroświecie. Stąd ustawa przewiduje, że Rada może zawierać od 1 do 6 radnych. Więc w przypadku pojawienia się większej liczby osób, będzie można mianować więcej, ale teraz to wyjątkowo akurat tak to wygląda. A poza tym, to też Rada Republiki Związkowej, więc. Jednakże Rada Komisarzy Ludowych już faktycznie składa się z trzech Komisarzy Ludowych, więc tutaj ma to większy sens.Roman Schädel pisze: ↑09 lipca 2023, 13:44 Rada to organ kolektywny, tzn. wieloosobowy z istoty. Dlatego to trochę dziwne, by mogła być jednoosobowa. Wszak stara łacińska paremia brzmi: tres collegium faciunt. Ale oczywiście niech każde państwo decyduje swobodnie o swoim ustroju, nic mi do tego.
Za to samochód piękny. Ja to podróżuję takim. Biskup nie musi mieć limuzyny.Fotka zrobiona przed wyruszeniem na wizytację budowy drewnianego kościółka.

Tu chyba nalezy pogratulować. CIekawe posunięcie.Robert Drenin pisze: ↑13 lipca 2023, 00:12 Wczoraj powołano do życia Wspólnotę Państwo Robotniczych, skupiającą wszystkie chcące państwa skrajnie lewicowe (o ile też spełniają inne warunki zawarte w dokumencie powołującym WPR).
A dziękuje i w sumie fakt, jest to ciekawe posunięcie na arenie międzynarodowej. Sam jestem ciekaw, jak wspólnota też się rozwinie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 lipca 2023, 15:51Tu chyba nalezy pogratulować. CIekawe posunięcie.Robert Drenin pisze: ↑13 lipca 2023, 00:12 Wczoraj powołano do życia Wspólnotę Państwo Robotniczych, skupiającą wszystkie chcące państwa skrajnie lewicowe (o ile też spełniają inne warunki zawarte w dokumencie powołującym WPR).

Szczególnien jestem ciekaw współpracy z Magnifikatem.Robert Drenin pisze: ↑17 lipca 2023, 19:22A dziękuje i w sumie fakt, jest to ciekawe posunięcie na arenie międzynarodowej. Sam jestem ciekaw, jak wspólnota też się rozwinie.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑16 lipca 2023, 15:51Tu chyba nalezy pogratulować. CIekawe posunięcie.Robert Drenin pisze: ↑13 lipca 2023, 00:12 Wczoraj powołano do życia Wspólnotę Państwo Robotniczych, skupiającą wszystkie chcące państwa skrajnie lewicowe (o ile też spełniają inne warunki zawarte w dokumencie powołującym WPR).![]()

Hmmm... Nie wiem czy wyjście z forum UN nie będzie strzałem w kolano. Nie jestem jednak prorokiem, ale obawiam się, że możecie stracić "obserwujących". Mimo wszystko życzę Wam dobrze, Kameraden i powodzenia.Robert Drenin pisze: ↑26 lipca 2023, 01:25 Wczoraj wydarzyły się tylko dwie rzeczy, z czego jedna może zszokować:
Związkowy Instytut Astronomiczny
Decyzja ZKRR
W sumie, to ciężko faktycznie powiedzieć. Myślę, że to będzie niejako zależne od inicjatyw, płynących z ZKRR. Jeżeli będą bardziej międzynarodowe i takie wiążące, to może jednak zainteresowanie zostanie. Ale to faktycznie, czas pokaże.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑26 lipca 2023, 08:36Hmmm... Nie wiem czy wyjście z forum UN nie będzie strzałem w kolano. Nie jestem jednak prorokiem, ale obawiam się, że możecie stracić "obserwujących". Mimo wszystko życzę Wam dobrze, Kameraden i powodzenia.Robert Drenin pisze: ↑26 lipca 2023, 01:25 Wczoraj wydarzyły się tylko dwie rzeczy, z czego jedna może zszokować:
Związkowy Instytut Astronomiczny
Decyzja ZKRR