A już się bałem, że jacyś źli ludzie dotarli do Czesnoradu.Robert Drenin pisze: ↑10 października 2022, 17:02A to tylko fabuła. Taką narrację prowadzimy.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑09 października 2022, 19:12O co chodzi z tą burżuazją? Coś się wydarzyło, czy to tylko fabuła?Robert Drenin pisze: ↑09 października 2022, 00:52 Poza rozwojem już wysłanych wcześniej informacji, to dzisiaj z takich nowszych i ciekawszych to jest tylko to:
Towarzysz Molotin w sprawie burżuazji na terenie Czesnoradu
Wiadomości z Związku Kolektywistycznych Republik Rad
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wiadomości z Republiki Socjalistycznej Czesnoradu
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Podejrzewam, że władze by na to tak swobodnie nie pozwoliłyby 
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Chodziło mi o trolla jakiegoś forumowego. To, że i na to by nie pozwoliły to wiem, ale ciekawość zwyciężyła.Isabella Swann pisze: ↑11 października 2022, 10:28 Podejrzewam, że władze by na to tak swobodnie nie pozwoliłyby![]()
- Robert Drenin • Stempel
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
Wczoraj i przedwczoraj następujące zdarzenia miały miejsce w Republice Socjalistycznej Czesnoradu:
Nowe osiedle mieszkaniowe pod zakład tkacki.
Określenie detektorów Rewolucyjnego Akceleratora Cyklicznego.
Kolektywizm: Zamknięty umysł - praca Towarzysza Włodzimierza Molotina.
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wasza Ekscelancja Towarzysz niech mnie nawet nie stresuje, że macie osiedla dla zakładów tkackich... Ja nie moge nawet dobrze uszyć 10 mundurów, ciągle nam zasilanie wyłączają...Robert Drenin pisze: ↑15 października 2022, 00:33 Wczoraj i przedwczoraj następujące zdarzenia miały miejsce w Republice Socjalistycznej Czesnoradu:
- Robert Drenin • Stempel
- Zmarły
-
ODZNACZENIA
A to osiedle jest budowane właśnie na potrzeby produkcji masowej ubrań. W Czesnoradzie w ogóle dzięki naszej nowej elektrowni jądrowej, to o problemy z prądem nie musimy się martwić.
Ale to wie Towarzysz, taka trochę specyfika Czesnoradu, trochę przypomina mi się stwierdzenie "rzeczy niemożliwe robimy od ręki, a na cuda trzeba chwilę poczekać".
Ale to wie Towarzysz, taka trochę specyfika Czesnoradu, trochę przypomina mi się stwierdzenie "rzeczy niemożliwe robimy od ręki, a na cuda trzeba chwilę poczekać".
Tow. Robert Drenin
Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bardzo interesujący tekst o kolektywizmie i ciekawe rozważania.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jasne. U nas myśl technologiczna skupia się ostatnimi czasy na promocji wydarzeń towarzyszących i technikaliów z tym zwiazanych, ale w listopadzie to już zagonię naukowców do opracowania czegoś co nam ustabilizuje gospodarkę.Robert Drenin pisze: ↑15 października 2022, 01:20 A to osiedle jest budowane właśnie na potrzeby produkcji masowej ubrań. W Czesnoradzie w ogóle dzięki naszej nowej elektrowni jądrowej, to o problemy z prądem nie musimy się martwić.
Podzielam Pańskie zdanie, Herr Cargalho.Joachim Cargalho pisze: ↑15 października 2022, 01:23 Bardzo interesujący tekst o kolektywizmie i ciekawe rozważania.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Myślisz, że przyjdzie moment cywilizacyjny, gdy zacznie nam się opłacać tworzyć taki kolektyw bez generowania osobowości?

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja tylko potwierdziłem, że to jest ciekawe.Joachim Cargalho pisze: ↑15 października 2022, 09:32Myślisz, że przyjdzie moment cywilizacyjny, gdy zacznie nam się opłacać tworzyć taki kolektyw bez generowania osobowości?![]()