Q1: VER
Q2: LEC
Q3: VER LEC RUS
Wygranym gratuluję, a już za moment rozpoczynamy typowanie samego wyścigu
A po co miał się wysilać. Z tego co pamiętam to i tak zaoszczędzili 2 komplety miekkich opon.Damiano Windsachen pisze: ↑01 marca 2024, 15:14I to mnie właśnie zastanawia jakim cudem Verstappen nic nie ugrał na treningach... Wydaje się mi się to mega dziwneAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑01 marca 2024, 14:37 Sainz stał się właśnie najlepszym kierowcą, i tak po tym sezonie wylatuje z Ferrari więc nie ma nic do stracenia w zespole i mógłby nawet skasować LeClerca, Hamiltona i Versapenna a i tak niewiele by to zmieniło.
No jo, ale mógł trochę powygrywać, miałbym więcej punktówHeinz-Werner Grüner pisze: ↑01 marca 2024, 20:09A po co miał się wysilać. Z tego co pamiętam to i tak zaoszczędzili 2 komplety miekkich opon.Damiano Windsachen pisze: ↑01 marca 2024, 15:14I to mnie właśnie zastanawia jakim cudem Verstappen nic nie ugrał na treningach... Wydaje się mi się to mega dziwneAlbert Fryderyk de Espada pisze: ↑01 marca 2024, 14:37 Sainz stał się właśnie najlepszym kierowcą, i tak po tym sezonie wylatuje z Ferrari więc nie ma nic do stracenia w zespole i mógłby nawet skasować LeClerca, Hamiltona i Versapenna a i tak niewiele by to zmieniło.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość