Księga Wiernych Diecezji Wolkenbadzkiej
Moderator: Isabella M. Neumann-Swann
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Księga Wiernych Diecezji Wolkenbadzkiej
To był przytyk do Świadków Jehowy, a czemu ktoś pozwala sobie na wyśmiewanie jakiejś religii na naszym forum?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W ogóle tego nie skumałem.Femme Mystere pisze: ↑31 sierpnia 2025, 20:36 To był przytyk do Świadków Jehowy, a czemu ktoś pozwala sobie na wyśmiewanie jakiejś religii na naszym forum?
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nadrabiam wątki w Wolkenbad… No i poczułam się urażona takimi opiniami, które W ogóle nie są prawdziwe. Szanujmy siebie wszyscy nawzajem…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑31 sierpnia 2025, 20:45W ogóle tego nie skumałem.Femme Mystere pisze: ↑31 sierpnia 2025, 20:36 To był przytyk do Świadków Jehowy, a czemu ktoś pozwala sobie na wyśmiewanie jakiejś religii na naszym forum?
Post skomentowałam na przestrogę innym
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gdyby mi Liese tego nie napisała, to w ogóle bym się nie zorientował o co kaman. Nie byłem w ogóle świadom, że to był jakikolwiek pstryczek w stronę jakiejkolwiek religii.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑31 sierpnia 2025, 21:06Nadrabiam wątki w Wolkenbad… No i poczułam się urażona takimi opiniami, które W ogóle nie są prawdziwe. Szanujmy siebie wszyscy nawzajem…Heinz-Werner Grüner pisze: ↑31 sierpnia 2025, 20:45W ogóle tego nie skumałem.Femme Mystere pisze: ↑31 sierpnia 2025, 20:36 To był przytyk do Świadków Jehowy, a czemu ktoś pozwala sobie na wyśmiewanie jakiejś religii na naszym forum?
Post skomentowałam na przestrogę innym
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie mam wam tego za złe, nie każdy musi znać wszystkie religie i wyznania. Natomiast ja po prostu chcę by w Wolkenbad - skoro już jest diecezja - miała odrobinę przyzwoitości i odpuściła sobie oczernianie innych. Szanujmy siebie nawzajem. Albo jak Jezus nauczał - Kochajmy innych, jak siebie samych. A podejrzewam, że nikt sam na siebie oszczerstw nie rzuci
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
I niech tak zostanie.Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑31 sierpnia 2025, 21:43 Nie mam wam tego za złe, nie każdy musi znać wszystkie religie i wyznania. Natomiast ja po prostu chcę by w Wolkenbad - skoro już jest diecezja - miała odrobinę przyzwoitości i odpuściła sobie oczernianie innych. Szanujmy siebie nawzajem. Albo jak Jezus nauczał - Kochajmy innych, jak siebie samych. A podejrzewam, że nikt sam na siebie oszczerstw nie rzuci