odsuwa się delikatnie i podchodzi do skrytego za nimi jeszcze małego kącika z maszyną do kawy i herbaty. Podstawia filiżankę, choć ją zakrywa swym ciałem
Jakub "Starszy" Dłuski:Przepraszamy za niedogodności, przechodzimy mały remont związany z obudzeniem ruchu turystycznego, a skoro mowa o turystyce...bylibyśmy zainteresowani, aby podłączyć Ośrodek Narciarski "Kaputte Ski" do oferty naszego sanatorium w ramach specjalnego pakietu wakacyjnego. Umawialiśmy już projekt z Horace Richelieu, jednakże on kazał się nam zwrócić do Pani, dlatego w skrócie przedstawię moją ofertę.
Wziął łyk wody, gdy Adam podał dla Dyrektorki @Femme Mystere filiżankę kawy.

Jakub "Starszy" Dłuski:Sanatorium "Quelle" i Ośrodek Narciarski "Kaputte Ski" mogliby się nawzajem uzupełniać. Moglibyśmy sprzedawać u siebie tak zwany "Karnet Sportowy", który by pozwalał na wypożyczenie sprzętu i jazdę w danym dniu, a w Ośrodku Narciarskim dawać specjalne "kupony zniżkowe"- rzadko się zdarza, abyśmy mieli komplet zajętych miejsc. Jeśli się współpraca powiedzie, jesteśmy zainteresowani we rozbudowie swego budynku oraz ośrodka- jesteśmy gotowi zapewnić część pieniądzy i meble, dzięki naszym specjalnym kontaktom w branży meblarskiej, gdzie dostajemy meble o 20/30% taniej od ceny rynkowej.
Adam "Młodszy" Dłuski:Jeśli mogę coś dodać...Horace Richelieu też coś zasługuję na mały urywek. On zbudował podstawy dla naszego biznesu, gdyż kto by pomyślał, iż połączy tak odległe branże?