Ja raczej podziękuje, mój zjazd mógłby się zakończyć rekordem skoków narciarskich i tragicznie zakończoną karierą.Femme Mystere pisze: ↑13 kwietnia 2022, 20:56 Lieselotte obserwowała śnieżne pląsy @Isabella Swann i @Joachim Cargalho w śniegu, rozglądając się również za Herrn Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner i @Albert Fryderyk de Espada. Czy zamierzali skorzystać z ostatniego śnieżnego dnia roku?
Ośrodek Narciarski "Kaputte Ski"
Moderator: Isabella M. Neumann-Swann
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Ośrodek Narciarski "Kaputte Ski"
- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oberhaupt! Jak miło mi pana widzieć! Można dołączyć na stoku do tak doświadczonego narciarza? - przywitała Oberhaupta @Heinz-Werner Grüner panna Swann
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Koribijski Orzeł?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:45 Ja raczej podziękuje, mój zjazd mógłby się zakończyć rekordem skoków narciarskich i tragicznie zakończoną karierą.
A miło i Szanowną Panią widzieć! A proszę, proszę, mogę pomóc!Isabella Swann pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:46 Oberhaupt! Jak miło mi pana widzieć! Można dołączyć na stoku do tak doświadczonego narciarza? - przywitała Oberhaupta @Heinz-Werner Grüner panna Swann
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A miło i Szanowną Panią widzieć! A proszę, proszę, mogę pomóc!Isabella Swann pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:46 Oberhaupt! Jak miło mi pana widzieć! Można dołączyć na stoku do tak doświadczonego narciarza? - przywitała Oberhaupta @Heinz-Werner Grüner panna Swann
[/quote]
- Cieszę się bardzo z tego powodu! A tym bardziej na naszą wspólną współpracę tutaj

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-No to próbujemy. Najpierw prawą nogą prosze ustabilizować równowagę, potem lewą. Tak to jest lewa...Dobrze. Teraz kijki, pełna stablizacja na noagch i lekko się odpychamy. Powiedziałem lekko!
No i pojechała!
No i pojechała!
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Panna Swan wyrwała tak do przodu, że nawet Oberhaupt miał problem by ją dogonić. A panna Swann frunęła przed siebie po białym puchu w siną dal.
Zakochana w śniegu i pięknych górskich widokach, przypominając sobie swoje szczęśliwe dzieciństwo na Stokach Alpejskich w rodzinnych stronach.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-A mówiła, że nie umie jeździć na nartach. - rzekł sam do siebie próbując nawiązać kontakt. A panna Swann mknęła jak oparzona, nikt nie był w stanie jej dogonić...
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Raczej pilot kamikaze... Bo latać umiem, ale lądowanie to bilet w jedną stronę.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2022, 22:25Koribijski Orzeł?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:45 Ja raczej podziękuje, mój zjazd mógłby się zakończyć rekordem skoków narciarskich i tragicznie zakończoną karierą.![]()
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No cóż złapał mnie pan na końcu! I przepraszam ale po prostu tak głupio mówić, że umie się to albo tamtoHeinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2022, 22:42 -A mówiła, że nie umie jeździć na nartach. - rzekł sam do siebie próbując nawiązać kontakt. A panna Swann mknęła jak oparzona, nikt nie był w stanie jej dogonić...

-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No to trzeba nauczyć się lądować. Może najpierw na symulatorze!Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2022, 22:47Raczej pilot kamikaze... Bo latać umiem, ale lądowanie to bilet w jedną stronę.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑13 kwietnia 2022, 22:25Koribijski Orzeł?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑13 kwietnia 2022, 21:45 Ja raczej podziękuje, mój zjazd mógłby się zakończyć rekordem skoków narciarskich i tragicznie zakończoną karierą.![]()