Salonik prasowy dla dyplomatów

(czyt.ne'belszaten gase) Popularna Aleja Cienia Mgły, gdzie w przyzwoitym stanie konstrukcyjnym zachowały się eklektyczne kamienice i klimatyczna kawiarenka "Präzedenz". Natomiast cała aleja została odrestaurowana tylko po to by pomieścić w swoich zakamarkach przedstawicielstwa innych mikronacji. Tutaj znajdziemy misje dyplomatyczne z innych części v-państw oraz zapewne niemałą ilość tajnych agentów.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Salonik prasowy dla dyplomatów

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

PRASA LOKALNA
Obrazek
Obrazek

PRASA ZAGRANICZNA
Obrazek

Obrazek

(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Salonik prasowy dla dyplomatów

W nawiązaniu do systemu gospodarczego powstającego w FN to szczerze powiedziawszy nie wiem jak go ugryźć. Niby to opcja bardzo ciekawa, bardzo zachęcająca do działania, ale zupełnie odmienna od moich oczekiwań. Nie znaczy to, że mam rację, ale raczej o to, że sam nie wiem jak do tego się odnieść. Może musi przepłynąć jeszcze kilka litrów w Hirschfluss zanim się nad tym pochylę głębiej, a może ktoś mnie do tego przekona, nie wiem. Na ten moment kibicuje z tylnego siedzenia.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Waksman

Post autor: Waksman »

Heinz-Werner Grüner pisze: 20 maja 2024, 22:21 W nawiązaniu do systemu gospodarczego powstającego w FN to szczerze powiedziawszy nie wiem jak go ugryźć. Niby to opcja bardzo ciekawa, bardzo zachęcająca do działania, ale zupełnie odmienna od moich oczekiwań. Nie znaczy to, że mam rację, ale raczej o to, że sam nie wiem jak do tego się odnieść. Może musi przepłynąć jeszcze kilka litrów w Hirschfluss zanim się nad tym pochylę głębiej, a może ktoś mnie do tego przekona, nie wiem. Na ten moment kibicuje z tylnego siedzenia.
A jakie były twoje oczekiwania? Z chęcią je poznam :)
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Waksman pisze: 20 maja 2024, 22:27
Heinz-Werner Grüner pisze: 20 maja 2024, 22:21 W nawiązaniu do systemu gospodarczego powstającego w FN to szczerze powiedziawszy nie wiem jak go ugryźć. Niby to opcja bardzo ciekawa, bardzo zachęcająca do działania, ale zupełnie odmienna od moich oczekiwań. Nie znaczy to, że mam rację, ale raczej o to, że sam nie wiem jak do tego się odnieść. Może musi przepłynąć jeszcze kilka litrów w Hirschfluss zanim się nad tym pochylę głębiej, a może ktoś mnie do tego przekona, nie wiem. Na ten moment kibicuje z tylnego siedzenia.
A jakie były twoje oczekiwania? Z chęcią je poznam :)
Obecnie to jest trudne do opisania, bo ani to grywalne (jak pokazały próby Lumerii), ani to zwiększające aktywność (patrz wiele prób stworzenia czegokolwiek), a już na pewno nie łatwe w kontroli (patrz nasz sklepik Die Karawane).
Daj mi proszę Herr @Waksman chwilkę na obycie się z tematem, ja nie umiem tak od razu się do czegoś przekonać, stąd jakiś większy opór. Broń boże nie mam zamiaru negować systemu stworzonego w FNII, wręcz zamierzam wspierać, ale chce w tym odnaleźć swoją niszę, tak by sprawiało mi to przyjemność i było to jednocześnie z korzyścią dla Edelweiss.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Waksman

Post autor: Waksman »

W Muratyce rewolucja polityczna - czy się uda? Sprawdź!
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Waksman pisze: 30 czerwca 2024, 00:32 W Muratyce rewolucja polityczna - czy się uda? Sprawdź!
Co się porobiło! :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Fryderyk Orański Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Fryderyk Orański »

Zostawię tutaj link na pamiątkę: https://forum.rotria.net.pl/showthread.php?tid=3373
/-/ Fryderyk Orański
Król Polski, Wielki Książe Litewski
Patriarcha Rotrii
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Dziękujemy za modlitwę i wsparcie szykanowanych członków byłego Rządu, który wczoraj zakończył swoją działalność. Nie ustaniemy w walce o przywrócenie dotychczasowego porządku i obalenia junty wojskowej!
Obrazek
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Juan de la Cerda »

Zgodnie z poradą Frau @Femme Mystere udostępniam artykuły z El Reino, które relacjonowało w sprawie Kotliny:
Niepokoje i kryzys w Kotlinie Edelweiss: https://elreino.skarland.eu/niepokoje-i ... edelweiss/
Patriarcha Juan de la Cerda wzywa do pokoju i jedności w Kotlinie Edelweiss: https://elreino.skarland.eu/patriarcha- ... edelweiss/
Oświadczenie Voxlandu w sprawie Edelweiss: https://elreino.skarland.eu/oswiadczeni ... edelweiss/
Wieczorna modlitwa o pokój dla Kotliny Edelweiss w Katedrze Patriarchalnej w Walencji: https://elreino.skarland.eu/wieczorna-m ... -walencji/
Obrazek
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Prosimy o dostarczenie grafiki z logo, którą będziemy mogli wrzucić w pierwszym poście w saloniku, wasza ekscelencjo @Juan de la Cerda.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Juan de la Cerda »

Obrazek
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nebelschattengasse - strefa dla dyplomatów”