Salonik prasowy dla dyplomatów
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Salonik prasowy dla dyplomatów
Używam słowa "nas" odnosząc się do wszystkich menedżerów ligi - nikt wszak nie oponował. 
- Fryderyk Orański • Stempel
-
ODZNACZENIA
Tylko żartowałem. Oczywiście zgadzam się abyśmy mieli takiego hojnego sponsora.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑19 maja 2024, 00:01 Używam słowa "nas" odnosząc się do wszystkich menedżerów ligi - nikt wszak nie oponował.![]()
/-/ Fryderyk Orański
Król Polski, Wielki Książe Litewski
Patriarcha Rotrii
Patriarcha Rotrii
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Oczywiście bardzo dobrze, że sponsoruje, ale po prostu zdziwienie, gdyż nie zainwestował w ligę leocką, a tą w zupełnie innym regionie.
- Fryderyk Orański • Stempel
-
ODZNACZENIA
Hmmm... W sumie ciekawe.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 19:47 Oczywiście bardzo dobrze, że sponsoruje, ale po prostu zdziwienie, gdyż nie zainwestował w ligę leocką, a tą w zupełnie innym regionie.
Ale może nasza ligi większa i dlatego. Nie wiem, nie znam ligi leockiej, ale w naszej z tego co się orientuję jest teraz 15 drużyn.
/-/ Fryderyk Orański
Patriarcha Rotrii
Patriarcha Rotrii
A w II Federacji Nordackiej wdrożono do użytku Wielki System Gospodarczy. Nowe wydanie mikroświatowego systemu gospodarczego w formie aplikacji, która z czasem staje się bardziej zaawansowana. Elity II FN mają nadzieję, że do systemu dołączy się więcej państw mikroświata, a co za tym idzie, że system się umiędzynarodowy zostając międzymikronacyjną platformą gospodarczą.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przyznam, że śledziłem wątek jakiś czas temu, muszę ogarnąć jak to ma działać w obecnej sytuacji. Wielkie dzięki za info!Waksman pisze: ↑19 maja 2024, 20:25 A w II Federacji Nordackiej wdrożono do użytku Wielki System Gospodarczy. Nowe wydanie mikroświatowego systemu gospodarczego w formie aplikacji, która z czasem staje się bardziej zaawansowana. Elity II FN mają nadzieję, że do systemu dołączy się więcej państw mikroświata, a co za tym idzie, że system się umiędzynarodowy zostając międzymikronacyjną platformą gospodarczą.
Zapraszamy, zapraszamy! System powstał z myślą ogólnomikronacyjną, także proszę śmiało pytać i wprowadzać Edelweiss do WSG!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:23Przyznam, że śledziłem wątek jakiś czas temu, muszę ogarnąć jak to ma działać w obecnej sytuacji. Wielkie dzięki za info!Waksman pisze: ↑19 maja 2024, 20:25 A w II Federacji Nordackiej wdrożono do użytku Wielki System Gospodarczy. Nowe wydanie mikroświatowego systemu gospodarczego w formie aplikacji, która z czasem staje się bardziej zaawansowana. Elity II FN mają nadzieję, że do systemu dołączy się więcej państw mikroświata, a co za tym idzie, że system się umiędzynarodowy zostając międzymikronacyjną platformą gospodarczą.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Na razie to muszę nadrobić zaległości o co tam chodziło... Nie mam niestety dobrej pamięci.Waksman pisze: ↑19 maja 2024, 22:34Zapraszamy, zapraszamy! System powstał z myślą ogólnomikronacyjną, także proszę śmiało pytać i wprowadzać Edelweiss do WSG!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:23Przyznam, że śledziłem wątek jakiś czas temu, muszę ogarnąć jak to ma działać w obecnej sytuacji. Wielkie dzięki za info!Waksman pisze: ↑19 maja 2024, 20:25 A w II Federacji Nordackiej wdrożono do użytku Wielki System Gospodarczy. Nowe wydanie mikroświatowego systemu gospodarczego w formie aplikacji, która z czasem staje się bardziej zaawansowana. Elity II FN mają nadzieję, że do systemu dołączy się więcej państw mikroświata, a co za tym idzie, że system się umiędzynarodowy zostając międzymikronacyjną platformą gospodarczą.![]()
Służę pomocą i podsyłam wytyczne dotyczące Wielkiego Systemu Gospodarczego. Tam jest wszystko w skrócie i zrozumiale napisaneHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:38Na razie to muszę nadrobić zaległości o co tam chodziło... Nie mam niestety dobrej pamięci.Waksman pisze: ↑19 maja 2024, 22:34Zapraszamy, zapraszamy! System powstał z myślą ogólnomikronacyjną, także proszę śmiało pytać i wprowadzać Edelweiss do WSG!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:23
Przyznam, że śledziłem wątek jakiś czas temu, muszę ogarnąć jak to ma działać w obecnej sytuacji. Wielkie dzięki za info!![]()
![]()
W razie pytań służę pomocą.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok. Jutro sobie na spokojnie ogarnę. Dzięki wielkie za sam pomysł, może to będzie nowa era gospodarcza w mikroświecie, kto wie!Waksman pisze: ↑19 maja 2024, 22:40Służę pomocą i podsyłam wytyczne dotyczące Wielkiego Systemu Gospodarczego. Tam jest wszystko w skrócie i zrozumiale napisaneHeinz-Werner Grüner pisze: ↑19 maja 2024, 22:38Na razie to muszę nadrobić zaległości o co tam chodziło... Nie mam niestety dobrej pamięci.![]()
W razie pytań służę pomocą.