Ognisko pełne miłości...
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Ognisko pełne miłości...
Słyszałem, że ptasia grypa szaleje za granicami... Oby nie przedarła się przez góry! 

- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Browary nadjeżdżają, niestety opóźnienie moim niezapowiedzianym wyjściem w góry. 
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie da rady, tylko orły latają nad naszymi górami, a te są cholernie mocne.Joachim Cargalho pisze: ↑25 czerwca 2023, 19:37 Słyszałem, że ptasia grypa szaleje za granicami... Oby nie przedarła się przez góry!![]()
Grunt, ze będzie browar z Peterhof!Piotr Romanow pisze: ↑25 czerwca 2023, 20:18 Browary nadjeżdżają, niestety opóźnienie moim niezapowiedzianym wyjściem w góry.![]()
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Będą. Na pewno będą.
Co do wczorajszej "biesiady", dłuuugo się działo. Grono było na tyle zacne, że sam nie wiedziałem momentami o co chodzi. W każdym razie "gość specjalny" nie zawiódł, okazał się bardzo przyjacielski. Powinniśmy zasypać Paulę całym gradem peterek.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Gdybyś Ty wiedział ile chłopaki z gościem posiedzieli wczoraj... Już się boję relacji.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja nie... Ja za poważny nudziarz jestem.Joachim Cargalho pisze: ↑26 czerwca 2023, 11:28 W takim razie uruchamiał swoje poetyckie zapędy i ślij liściki!![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Chciałbym kilka słów od siebie - niby to oficjalnie, ale bardziej po ludzku i realnie.
Dziś zgaśnie ognisko na Polanie, ale jeszcze zanim to nastąpi to zapraszamy na ostatnie wspólne biesiadowanie. Czas to był naprawdę niezwykle udany i przyniósł myślę, że sporą dozę rozrywki.
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom tejże zabawy. Szczególnie za tak liczne słowa dobroci, rozmowy discordowe oraz aktywność. Nie da się ukryć, że wspólnie budujemy obecnie znaczną siłę mikroświata.
Nie byłaby ona jednak tak silna i zwarta gdyby nie pozostali organizatorzy. Nie będę tutaj każdego wymieniał, gdyż każdy wie ile trudu włożył w efekt koćowy Edeliebe 1923. To przede wszystkim Wasze ogromne zaangażowanie budowało obraz ostateczny tego kilkudniowego świeta miłości, serdeczności i przyjaźni. Wielkie dzięki!
I choć za oknem pada, to w moim sercu raduje się mocno serducho ogrzane Waszymi pomysłami. Z Wami można budować piekło.
p.s. Z mojej strony jeszcze dziś :
-czytanie peterków
-wręczenie odznaczeń (obym nie zapomniał o nagrodach pieniężnych)
-i coś jeszcze, ale chyba zapomniałem pisząc tego posta. :/
Dziś zgaśnie ognisko na Polanie, ale jeszcze zanim to nastąpi to zapraszamy na ostatnie wspólne biesiadowanie. Czas to był naprawdę niezwykle udany i przyniósł myślę, że sporą dozę rozrywki.
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom tejże zabawy. Szczególnie za tak liczne słowa dobroci, rozmowy discordowe oraz aktywność. Nie da się ukryć, że wspólnie budujemy obecnie znaczną siłę mikroświata.
Nie byłaby ona jednak tak silna i zwarta gdyby nie pozostali organizatorzy. Nie będę tutaj każdego wymieniał, gdyż każdy wie ile trudu włożył w efekt koćowy Edeliebe 1923. To przede wszystkim Wasze ogromne zaangażowanie budowało obraz ostateczny tego kilkudniowego świeta miłości, serdeczności i przyjaźni. Wielkie dzięki!
I choć za oknem pada, to w moim sercu raduje się mocno serducho ogrzane Waszymi pomysłami. Z Wami można budować piekło.
Team Edelweiss - jesteście najlepsi!
Tyle prywaty...p.s. Z mojej strony jeszcze dziś :
-czytanie peterków
-wręczenie odznaczeń (obym nie zapomniał o nagrodach pieniężnych)
-i coś jeszcze, ale chyba zapomniałem pisząc tego posta. :/