Opowiadanie interaktywne epilog: Historia pewnej spragnionej kobiety i pewnego uległego hydraulika
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Opowiadanie interaktywne epilog: Historia pewnej spragnionej kobiety i pewnego uległego hydraulika
Mnie się podobało, to chyba z czasów, kiedy byłem jeszcze rotrystą (o czym świadczą różańce i zdrowaśki), a nie edelweisskim ewangelikiem. Super historia i cieszę się, że zostałem jej bohaterem.
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Opowiadanie interaktywne epilog: Historia pewnej spragnionej kobiety i pewnego uległego hydraulika
Czas wydarzeń z opowiadań to 23 lata od dziś, także wszystko możliwe Biskupie, wszystko możliwe...Roman Schädel pisze: ↑30 czerwca 2023, 09:22 Mnie się podobało, to chyba z czasów, kiedy byłem jeszcze rotrystą (o czym świadczą różańce i zdrowaśki), a nie edelweisskim ewangelikiem. Super historia i cieszę się, że zostałem jej bohaterem.

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Różnice wynikają z bezwstydnego i kompletnego braku wiedzy o kościele ewangelickim autorki.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy dla tej części będzie wersja audio? 

- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Tak, czekam na @Krzysztof Windsor
jak znajdzie chwilkę czasu.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To będzie coś wielkiego. Pomyślcie też proszę jak będziemy to archiwizowali. Poza oczywiściem rozpowszechnianiem w SM, to ja bym to wrzucił w całości do wydawnictwa. Wersja czytana i wersja audio...
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dokładnie tak jak sugerowałem. Można to przekopiować w jeden post z podziałem na rozdziały lub zduplikować (opcjonalnie przenieść) wątki i utworzyć jakieś podkategorie z tytułem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lipca 2023, 09:30 To będzie coś wielkiego. Pomyślcie też proszę jak będziemy to archiwizowali. Poza oczywiściem rozpowszechnianiem w SM, to ja bym to wrzucił w całości do wydawnictwa. Wersja czytana i wersja audio...
Ostatnia opcja, to post informacją o dziele, z odnośnikami do odpowiednich części.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ja chciałem to normalnie zrobić tak jak są dotychczasowe w formie książkowej - pdfa.Joachim Cargalho pisze: ↑04 lipca 2023, 09:35Dokładnie tak jak sugerowałem. Można to przekopiować w jeden post z podziałem na rozdziały lub zduplikować (opcjonalnie przenieść) wątki i utworzyć jakieś podkategorie z tytułem.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑04 lipca 2023, 09:30 To będzie coś wielkiego. Pomyślcie też proszę jak będziemy to archiwizowali. Poza oczywiściem rozpowszechnianiem w SM, to ja bym to wrzucił w całości do wydawnictwa. Wersja czytana i wersja audio...
Ostatnia opcja, to post informacją o dziele, z odnośnikami do odpowiednich części.
Czyli zgłaszasz się na ochotnika by to zrobić?
Jeśli nie, to ja poczekam na komplet i pewnie zacznę to pomału ogarniać.
A co z "okładkami", czy mamy do czegoś czy robimy bez?
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Okładki na pewno są przygotowane przez @Femme Mystere - publikowane na wattpadzie.
Jeśli chcesz się bawić w pdf, proszę bardzo.
Jeśli chcesz się bawić w pdf, proszę bardzo.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL