Po jednej ka każdej jednostki co daje nam razem trzy sztuki. Potem wraz z rozbudową będziemy myśleć o następnych.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 października 2023, 20:32Przypomni mi tylko Herr Komandeur Leutnant ile sztuk tejże barki ma powstać?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑17 października 2023, 23:31 Może to też być zasługa mojej chwiejnej ręki przy pracy po większym spożyciu ale co do tego nie mam gwarancji.
Pewnie w tym tygodniu projekt barki będzie gotowy i pierwsze zamówienie trafi na linie produkcyjną.
Wstępne próby organizacji EFF
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wstępne próby organizacji EFF
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Wstępne próby organizacji EFF
Dzięki. Wracam powoli i niezbyt pamiętam. Poprawię się.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑18 października 2023, 20:38Po jednej ka każdej jednostki co daje nam razem trzy sztuki. Potem wraz z rozbudową będziemy myśleć o następnych.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 października 2023, 20:32Przypomni mi tylko Herr Komandeur Leutnant ile sztuk tejże barki ma powstać?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑17 października 2023, 23:31 Może to też być zasługa mojej chwiejnej ręki przy pracy po większym spożyciu ale co do tego nie mam gwarancji.
Pewnie w tym tygodniu projekt barki będzie gotowy i pierwsze zamówienie trafi na linie produkcyjną.