Jeśli taką wolę chcecie, a i pomysł na to, to ja nie mam nic przeciwko! Nie wiem na ile "głęboka" jest ta chęć, ale jak ma Szanowny Biskup jakiś pomysł na to, to ja chętnie wysłucham.Roman Schädel pisze: ↑20 lipca 2023, 08:13Herr Oberhaupt @Heinz-Werner Grüner, skoro się tak dobrze spisałem w ochronie porządku, to może powinienem jako żandarm służyć.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑19 lipca 2023, 23:53W takim razie...
Do mężczyzny znanego w Edelweiss pod personaliami @Paul Szmal podeszło dwóch "żandarmów" i nie bawiąc się w żadne ceregiele, zakuli w kajdanki, informując tylko, że zostanie doprowadzony do aresztu.
Więcej informacji TUTAJ.![]()
Szmalowe gadanie
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Operacja "Die Pfeiler"
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czuwałbym nad bezpieczeństwem forum i ścigał takich występników, jak ten Paul. Plus oczywiście warstwa narracyjna.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Z całym szacunkiem, bardzo się cieszę z tak żywej dyskusji. Ubolewam jedynie że nie na temat. Wątek ten jest poświęcony operacji wojskowej i o tyle co w normalnym przypadku nie miałbym problemu tak tutaj muszę nalegać by wydzielić te posty i przenieść je w dedykowane im miejsce.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wydzielono i przepraszam, że wykorzystałem moment na "uchwycenie" bandziora właśnie tutaj.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑20 lipca 2023, 09:34 Z całym szacunkiem, bardzo się cieszę z tak żywej dyskusji. Ubolewam jedynie że nie na temat. Wątek ten jest poświęcony operacji wojskowej i o tyle co w normalnym przypadku nie miałbym problemu tak tutaj muszę nalegać by wydzielić te posty i przenieść je w dedykowane im miejsce.