Co do mego ciała, to wolałbym jakieś zakonnice płci faktycznie żeńskiej. Co do mej duszy, to jak się Herr nie boi, to może się Herr przy niej pogimnastykować, choć nie jednemu coś w kręgosłupie strzeliło.
Dziń dubry
-
Paul Szmal
- Więzień
Re: Dziń dubry
W golonce, powiada herr Schädel? Ze słodkiego, to ja właśnie golonkę jadam i piwa chętnie do tego bym łyknął. Chyba, że to ja mam za Schwein uchodzić i do jakiejś zagrody trza mnie prowadzić. Herr Oberhaubt już pewnie zaciera raciczki.
Co do mego ciała, to wolałbym jakieś zakonnice płci faktycznie żeńskiej. Co do mej duszy, to jak się Herr nie boi, to może się Herr przy niej pogimnastykować, choć nie jednemu coś w kręgosłupie strzeliło.
- Roman Schädel • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zakonnic nie mamy, bo my ewangelicy, ale bardzo pobożna jest @Femme Mystere, to do niej trzeba się zwracać. 
-
Paul Szmal
- Więzień
Jak bardzo pobożna, to krzyż jak nic mi złamie.
A gdzie się szlaja ta dziewoja? W sensie, gdzie diese Frau suchen. Tylko nie mówcie, że w góry poszła, bo stamtąd to się za szybko nie wraca.
A co to jest te eine Protestanten?
A gdzie się szlaja ta dziewoja? W sensie, gdzie diese Frau suchen. Tylko nie mówcie, że w góry poszła, bo stamtąd to się za szybko nie wraca.
A co to jest te eine Protestanten?
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
-
Paul Szmal
- Więzień
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ten cały Herr Szmal to najpewniej Paweł Zanik - znany mikronacyjny troll. Niepowtarzalny styl. Na początku zazwyczaj zachowuje się normalnie, ale potem włącza mu się tryb manii i dostaje takiego świra.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szanowny Księże Biskupie, ja to wiem doskonale! Proszę się nie obawiać, każdego nowego prześwietlam na ile się da. Tutaj w dodatku kontakt via discord tylko to szybciutko potwierdził.Roman Schädel pisze: ↑20 lipca 2023, 10:53 Ten cały Herr Szmal to najpewniej Paweł Zanik - znany mikronacyjny troll. Niepowtarzalny styl. Na początku zazwyczaj zachowuje się normalnie, ale potem włącza mu się tryb manii i dostaje takiego świra.