Trzymamy rękę na pulsie. W stosownym czasie Kotlina Edelweiss wyda (bądź nie) komunikat odnośnie zapowiadanego konfliktu zbrojnego.
Z tego co słyszałem, bo nie sprawdzałem dokładnie, to komentarz na discordzie KS był taki (ogółu ludzkiego) - "A to Teutonia jeszcze żyje?"
Akurat to nie jego, znaczy się JKM, a jak napisałem "ogółu". Nie pamiętam dokładnie kogo, nie ma to także znaczenia.Joachim Cargalho pisze: ↑31 sierpnia 2023, 09:45 Zdarzało mu się wyrażać bardziej rozbudowane opinie![]()
No chyba zaszła pomyłka, bo ja to widziałam na forum Leocji, a w KS cisza ;pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 sierpnia 2023, 08:50Z tego co słyszałem, bo nie sprawdzałem dokładnie, to komentarz na discordzie KS był taki (ogółu ludzkiego) - "A to Teutonia jeszcze żyje?"
Raczej nie będzie więc musisz się jakoś z tym pogodzić.
Naprawdę? Byłbym chyba teraz bez ręki. Nie podejmę się szukania, bo nie ma sensu. W każdym razie jeśli nie będzie reakcji JKM Arkadiusza Maksymiliana, to oczywiście nic złego. W sumie to chyba tylko Nan Di zareagował. Nie wiem, nie sprawdzałem tego.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑31 sierpnia 2023, 10:21No chyba zaszła pomyłka, bo ja to widziałam na forum Leocji, a w KS cisza ;pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 sierpnia 2023, 08:50Z tego co słyszałem, bo nie sprawdzałem dokładnie, to komentarz na discordzie KS był taki (ogółu ludzkiego) - "A to Teutonia jeszcze żyje?"
Raczej nie będzie więc musisz się jakoś z tym pogodzić.![]()
Chyba tylko on. W sumie sama myślałam, że reakcje będą większe ale cóż.. :p Tylko szkoda, że nie widać tej wojny. Mam nadzieję, że będzie jakaś relacja. ;PHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 sierpnia 2023, 10:29Naprawdę? Byłbym chyba teraz bez ręki. Nie podejmę się szukania, bo nie ma sensu. W każdym razie jeśli nie będzie reakcji JKM Arkadiusza Maksymiliana, to oczywiście nic złego. W sumie to chyba tylko Nan Di zareagował. Nie wiem, nie sprawdzałem tego.Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑31 sierpnia 2023, 10:21No chyba zaszła pomyłka, bo ja to widziałam na forum Leocji, a w KS cisza ;pHeinz-Werner Grüner pisze: ↑31 sierpnia 2023, 08:50Z tego co słyszałem, bo nie sprawdzałem dokładnie, to komentarz na discordzie KS był taki (ogółu ludzkiego) - "A to Teutonia jeszcze żyje?"
Raczej nie będzie więc musisz się jakoś z tym pogodzić.![]()
![]()
Na razie po obu stronach trwają przygotowania! Trochę cierpliwości nie zaszkodzi!Fatima Popow-Chojnacka pisze: ↑31 sierpnia 2023, 10:38 Tylko szkoda, że nie widać tej wojny. Mam nadzieję, że będzie jakaś relacja. ;P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość