ZAPISY

Oktoberfest to nie tylko świętowanie i biesiady przy kuflu piwa. Jednym z zadań jest zdobycie szczytu górskiego w Górach Południowych. To już trzecie wydarzenie z cyklu 'lawiny", gdzie prym wiedzie pomysłodawczyni Frau Lieselotte Augentrost. A.D 1923
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: ZAPISY

Post autor: Joachim Cargalho »

Nadal pamięta jaki kolor jej halek lubiłem... To nawet miłe... :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

@Trotyl dostaje filotową zieleń lima pod okiem. A @Pavel van der Gibson dostaje złoto znicza olimpijskiego. No i na koniec @Fabio Rhyner dostaje błękit szlachetnej krwi.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Femme Mystere pisze: 17 października 2023, 21:51 @Trotyl dostaje filotową zieleń lima pod okiem. A @Pavel van der Gibson dostaje złoto znicza olimpijskiego. No i na koniec @Fabio Rhyner dostaje błękit szlachetnej krwi.
Hmm. Całkiem proste, tylko muszę się z ludziakmi na nowo pwoitać, bo miałem zwyczajnych-niezwyczajnych - niebieski, zielony, czerwony... Na kolorach się znam to ogarnę. ;)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

@Pavel van der Gibson
@Fabio Rhyner
@Albert Fryderyk de Espada
@Joachim Cargalho
@Alfred Fabian
@Trotyl
@Heinz-Werner Grüner

Dzisiaj rozpoczęła się wyprawa. Proszę Was o podanie pola, na jakie chcecie teraz wejść i pierwszy rzut kością k100. Aby tego dokonać, należy pod postem wejść w opcję "Dice rolls" i wpisać w pole roll notation "kd100". Jeżeli wynik mieści się w przedziale 1-50 jest to zwykły rzut i należy podać, czy i jakiego sprzętu chcecie użyć. Jeżeli wynik będzie wynosił 51-99 to jest to rzut fabularny. Po dokonaniu tych czynności czekacie na ruch z mojej strony.

Przypominam, że dziennie będzie można dokonać maksymalnie 4 ruchy, jeśli oczywiście ja dam radę tyle :D. Najwyżej wydłużymy czas lawiny, gdybym miała spore przestoje.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
ODPOWIEDZ

Wróć do „Die Lawine - Oktoberfest 1923”