ZAPISY
Regulamin forum
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: ZAPISY
@Trotyl dostaje filotową zieleń lima pod okiem. A @Pavel van der Gibson dostaje złoto znicza olimpijskiego. No i na koniec @Fabio Rhyner dostaje błękit szlachetnej krwi.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Hmm. Całkiem proste, tylko muszę się z ludziakmi na nowo pwoitać, bo miałem zwyczajnych-niezwyczajnych - niebieski, zielony, czerwony... Na kolorach się znam to ogarnę.Femme Mystere pisze: ↑17 października 2023, 21:51 @Trotyl dostaje filotową zieleń lima pod okiem. A @Pavel van der Gibson dostaje złoto znicza olimpijskiego. No i na koniec @Fabio Rhyner dostaje błękit szlachetnej krwi.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
@Pavel van der Gibson
@Fabio Rhyner
@Albert Fryderyk de Espada
@Joachim Cargalho
@Alfred Fabian
@Trotyl
@Heinz-Werner Grüner
Dzisiaj rozpoczęła się wyprawa. Proszę Was o podanie pola, na jakie chcecie teraz wejść i pierwszy rzut kością k100. Aby tego dokonać, należy pod postem wejść w opcję "Dice rolls" i wpisać w pole roll notation "kd100". Jeżeli wynik mieści się w przedziale 1-50 jest to zwykły rzut i należy podać, czy i jakiego sprzętu chcecie użyć. Jeżeli wynik będzie wynosił 51-99 to jest to rzut fabularny. Po dokonaniu tych czynności czekacie na ruch z mojej strony.
Przypominam, że dziennie będzie można dokonać maksymalnie 4 ruchy, jeśli oczywiście ja dam radę tyle
. Najwyżej wydłużymy czas lawiny, gdybym miała spore przestoje.
@Fabio Rhyner
@Albert Fryderyk de Espada
@Joachim Cargalho
@Alfred Fabian
@Trotyl
@Heinz-Werner Grüner
Dzisiaj rozpoczęła się wyprawa. Proszę Was o podanie pola, na jakie chcecie teraz wejść i pierwszy rzut kością k100. Aby tego dokonać, należy pod postem wejść w opcję "Dice rolls" i wpisać w pole roll notation "kd100". Jeżeli wynik mieści się w przedziale 1-50 jest to zwykły rzut i należy podać, czy i jakiego sprzętu chcecie użyć. Jeżeli wynik będzie wynosił 51-99 to jest to rzut fabularny. Po dokonaniu tych czynności czekacie na ruch z mojej strony.
Przypominam, że dziennie będzie można dokonać maksymalnie 4 ruchy, jeśli oczywiście ja dam radę tyle
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum