Biathlon - Schmelzfestcup - Wolkenbad 1924
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Biathlon - Schmelzfestcup - Wolkenbad 1924
Nie wiem czy gdzieś to już było poruszane, ale można by zrobić okienko czasowe końcówka tygodnia-weekend, żeby jak najwięcej osób mogło wziąć udział.
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Skoro zawody mamy w 3 konkurencjach to będzie pewnie to rozłożone w czasie. Będzie pewnie i to i to, ale najlepiej to coś w stylu
2-4 marca - 1konkurencja
5 marca - przerwa
6-8 marca - 2 konkurencja
9 marca - przerwa
10-12 marca - 3 konkurencja
Wtedy mamy pełną mieszankę.
2-4 marca - 1konkurencja
5 marca - przerwa
9 marca - przerwa
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może się jakoś uda to poskładać w całość. Najwyżej nie będę klasyfikowany w każdej kategorii.
Doceniam jednak zaangażowanie w kreowanie sportowej strony Edelweiss, więc chcę się odwdzięczyć za to swoim czasem.
Doceniam jednak zaangażowanie w kreowanie sportowej strony Edelweiss, więc chcę się odwdzięczyć za to swoim czasem.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A próbowałeś w ogóle w te biathlony całe? Mnie tam się podoba. Strzelam jeszcze jak pijany, ale za to zabawa przednia.Joachim Cargalho pisze: ↑18 lutego 2024, 22:10 Może się jakoś uda to poskładać w całość. Najwyżej nie będę klasyfikowany w każdej kategorii.
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może tak być z jednym tylko zastrzeżeniem - termin biegu masowego online uzgodnimy wspólnie trochę bliżej marca, bo będziemy musieli razem przysiąść o jednej godzinie, więc nie narzucajmy sobie, że odbędzie się to konkretnie 10-12 marca.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lutego 2024, 22:08 Skoro zawody mamy w 3 konkurencjach to będzie pewnie to rozłożone w czasie. Będzie pewnie i to i to, ale najlepiej to coś w stylu
2-4 marca - 1konkurencja
5 marca - przerwa
9 marca - przerwa
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie, nie próbowałem jeszcze.
Wiem jak się zapina narty i na tym opieram swoje przygotowanie.
Wiem jak się zapina narty i na tym opieram swoje przygotowanie.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A fakt! Tak jeden jest online... czyli odbędzie się jednego dnia.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑18 lutego 2024, 22:16Może tak być z jednym tylko zastrzeżeniem - termin biegu masowego online uzgodnimy wspólnie trochę bliżej marca, bo będziemy musieli razem przysiąść o jednej godzinie, więc nie narzucajmy sobie, że odbędzie się to konkretnie 10-12 marca.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lutego 2024, 22:08 Skoro zawody mamy w 3 konkurencjach to będzie pewnie to rozłożone w czasie. Będzie pewnie i to i to, ale najlepiej to coś w stylu
2-4 marca - 1konkurencja
5 marca - przerwa
9 marca - przerwa
No, ale fakt, wcześniej musimy usiąść i sprawdzić. Jak u Szanownego z łączem? To pewnie jakiegoś hosta trzeba będzie stawiać, tak? U mnie na pewno nie będzie śmigać.
Grunt to wiara w samego siebie! Jakie to edelweisskie!Joachim Cargalho pisze: ↑18 lutego 2024, 22:16 Nie, nie próbowałem jeszcze.
Wiem jak się zapina narty i na tym opieram swoje przygotowanie.![]()
- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Z tym łączem to bywa u mnie różnie, bo mieszkam na poziomie 0/-1Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lutego 2024, 22:18 No, ale fakt, wcześniej musimy usiąść i sprawdzić. Jak u Szanownego z łączem? To pewnie jakiegoś hosta trzeba będzie stawiać, tak? U mnie na pewno nie będzie śmigać.
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Będzie trzeba antenę wystawić po prostu przez jakieś okno.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Hmmm. Może jednak w spokojniejszy wieczór niż ten kiedy kończą się rajdy.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑18 lutego 2024, 22:21Z tym łączem to bywa u mnie różnie, bo mieszkam na poziomie 0/-1Heinz-Werner Grüner pisze: ↑18 lutego 2024, 22:18 No, ale fakt, wcześniej musimy usiąść i sprawdzić. Jak u Szanownego z łączem? To pewnie jakiegoś hosta trzeba będzie stawiać, tak? U mnie na pewno nie będzie śmigać.Ale możemy wypróbować nawet i teraz.