Sezon 62 MUP

Zbiór wszelakich informacji dotyczących zmagań reprezentacji mikronacji w ramach Mikroświatowej Unii Piłkarskiej.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Sezon 62 MUP

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Przeklejone z Xpert11
Szanowne Panie Trener,
Szanowni Panowie Trenerzy,

Nie nie zapomnialem urchomić kolejnego sezonu, ale jak to bywa w międzysezoniu planuje się "roszady" zarówno trenerskie jak i reprezentacyjne.
Z tego też tytułu czekam na informacje odnośnie losów Nan Di - podobno ma się przeistoczyć w Abachazję. Czy jednak to samowolka Herr von Lisendorffa czy akcja znana władzom, jeszcze nie ustaliłem.
Pewne jest pożegnanie także Nowej Ordy - władze nie chcą już reprezentacji piłkarskiej.
Wróciłem wczoraj z realnego urlopu i nadrabiam srogo zaległosci. Prosze jeszcze o chwilkę wytchnienia. Myślę, że dodatkowy tydzień kompletowania składu nikomu nie zaszkodzi.
Mozliwa jest także opcja pozyskania do naszego grona Hazystanu, ale to wiąże się znów z roszadą trenerską. Daje sobie jeszcze kilka dni "walki" o ustalenie wszystkich szczegółów i poinfromuje Was najprędzej jak tylko będę w stanie kiedy ruszy sezon 63. Pozwolicie, że w obliczu tak długiej przerwy zrobię to z automatu i nie będę pytał Was o datę startu.

Ze sportowym pozdrowieniem,
​HWG
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mikroświatowa Unia Piłkarska”