Ja bym bardzo chciał wiedzieć, ale już tyle lat się dowiaduję i nic, że chyba muszę już uznać, nie będzie mi to dane...
XXIII v-mundial w Księstwie Sarmacji - Sezon 52
- Ignats ik Ruth • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: XXIII v-mundial w Księstwie Sarmacji - Sezon 52
- Ludwig Tomović • Stempel
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Człowiek uczy się na błędach, tak mawiają. Ja na swoich już się tyle nauczyłem, że wszystkiego zapomnaiłem. Przypadek starszego człowieka.Ignats ik Ruth pisze: ↑28 października 2022, 16:40Ja bym bardzo chciał wiedzieć, ale już tyle lat się dowiaduję i nic, że chyba muszę już uznać, nie będzie mi to dane...
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Kontakt:
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
A to przepraszam, nieświadomy trolling mi wyszedł
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Sprawdziłem... Sclavinia czeka na wygranie od 11sezonów, a Austro-Wegry od...36!Ludwig Tomović pisze: ↑28 października 2022, 17:56A to przepraszam, nieświadomy trolling mi wyszedł![]()
Jest zatem i strach i zaskoczenie!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL

XXIII Mistrzostwa Mikroświata w Księstwie Sarmacji
FINAŁ
Sclavinia - Austro-Wegry 2 - 0 (1 - 0)
SCLAVINIA ZOSTAJE MISTRZEM MIKROŚWIATA! Gratulacje dla Pana Trenera Przemka_H vel Przemka Przemka, ale i dla Herr Demollariego należy się ukłon, taki po sam pas.
MECZ O III MIEJSCE
Wandystan - Leocja 2 - 1 (2 - 0)
Brawa dla Kamerad Walterycza i dla Herr Piotra vel Bociana. Winszuje tak znaokmitej i równej postawy w turnieju.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przemek_H znakomicie przygotował rozwój swojej drużyny i dzięki temu byl poza zasiegiem podczas tego mundialu w Księstwie Sarmacji. Za ostateczny triumf w finale nad Austro-Węgrami należą się ograomne gratulacje! Co ciekawe Sclavinia zaczęła imprezę od dwóch bezbramkowych remisów z Lumerią i właśnie reprezentacją Narodów Monarchii.
Sthurmhowy za to wykazał sie niezwykle przebiegłą "grą" podczas całych przygotowań oraz turnieju! Zwodzil, oszczedzal pilkarzy, po prostu taktycznie to bajerant jakich malo.
Pamietajmy, ze caly czas piszemy o najlepszych trenerach w calym naszym nierealnym kraju!
Trzecie miesce przypadlo rownie doswiadczonemu i wykazujacemu pelne wyrachowanie i wyrafinowanie zespolowi Wandystanu, a raczej trenerowi Sbornej, Walteryczowi. To taki trener, który zawsze zabłysnie w waznej imprezie
Tu za podium, ale mysle, że nie mniej szczesliwy trener Bocian i jego leoccy "poddani'. Chodzą słuchy, że za swoje zasługi ma zostać beatyfikowanym? Czy to wystarczajaca pochwała jego dokonań? Sądzę, że tak!
Sthurmhowy za to wykazał sie niezwykle przebiegłą "grą" podczas całych przygotowań oraz turnieju! Zwodzil, oszczedzal pilkarzy, po prostu taktycznie to bajerant jakich malo.
Pamietajmy, ze caly czas piszemy o najlepszych trenerach w calym naszym nierealnym kraju!
Trzecie miesce przypadlo rownie doswiadczonemu i wykazujacemu pelne wyrachowanie i wyrafinowanie zespolowi Wandystanu, a raczej trenerowi Sbornej, Walteryczowi. To taki trener, który zawsze zabłysnie w waznej imprezie
Tu za podium, ale mysle, że nie mniej szczesliwy trener Bocian i jego leoccy "poddani'. Chodzą słuchy, że za swoje zasługi ma zostać beatyfikowanym? Czy to wystarczajaca pochwała jego dokonań? Sądzę, że tak!
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czy można było się spodziewać triumfu Sclavinii?