RMAW - temat ogólny

Rajdowe Mistrzostwa Austro-Wegier to forumowa zabawa w rajdy samochodowe, której zamiarem jest wyłonienie najlepszego kierowcy mikroświata.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

RMAW - temat ogólny

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Jako inicjator wydarzenia, także w Edelweiss chciałbym stale informować co i jak się dzieje w sferze rajdowej...
Jak na razie na sucho przenosić będę posty, ale liczę, na pełną komitywę z Waszej strony również. :)
W związku z problemami realnymi prezentacja kalendarza na sezon IV następuje dopiero dzisiaj…

Najpierw zajmijmy się tym co już było. Wydarzeniem inaugurującym sezon było XX-lecie Księstwa Sarmacji, które w ten sposób chciało uhonorować okrągłą rocznicę. Jednym z wydarzeń był właśnie rajd. Po niezwykle zaciętym boju, o włos, zwycięzcą okazał się Herr @Helwetyk Romański…

Wspomnijmy sobie ten moment krótką grafiką:
Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: RMAW - temat ogólny

daniel von tauer-krak pisze: 10 marca 2026, 21:43 @Heinz-Werner Grüner forum MAW jest niemożliwe do zarejstrowania się/zresetowania hasła - czy istnieje możliwość zadziałanai w tym temacie tudzież przeniesienia Rajdu na bardziej sprzyjajacy grunt?
Zaraz dowiem się co się dzieje...
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Obrazek
Obrazek
No to zaczynamy decydujący akt sezonu numer VII. Odliczanie czas zacząć...
Dawno nie mieliśmy sytuacji, że ostatni rajd decydował o zdobyciu tytułu. Walka o mistrza rozegra się pomiędzy Orjonem Surmą, a Albertem F. de Espadą. Różnica pomiędzy kierowcami to zaledwie 3 punkty! To samo tyczy się klasyfikacji zespołów. Tutaj o ostateczny triumf walczy edelweisski EspaGrün Motorsportz Bugatti Czarnoleskie Dębowe - Zwangstörung Neustrand (BCZS). Zespół z korzeniami "szarotkowymi" ma 17-sto punktową przewagę, także pomimo sporej przewagi wszystko jest w grze!
Tymczasem zachęcamy do udziału w 6.Alpenfahrt na ziemiach, gdzie to wszystko się zaczęło. Austro-Węgry mają zaszczyt zaprosić wszystkich już 27 marca na start Rajdu Alpejskiego!
Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Victorio Marcos Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA

Post autor: Victorio Marcos »

Heinz-Werner Grüner pisze: 10 marca 2026, 21:45
daniel von tauer-krak pisze: 10 marca 2026, 21:43 @Heinz-Werner Grüner forum MAW jest niemożliwe do zarejstrowania się/zresetowania hasła - czy istnieje możliwość zadziałanai w tym temacie tudzież przeniesienia Rajdu na bardziej sprzyjajacy grunt?
Również zgłaszam problem.
Od dawna nie mogę zalogować się na forum Monarchii. Wyskakuję mi kod błędu:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 2429: Undefined array key "RECAPTCHA_V3_LOGIN_ERROR_ATTEMPTS"

Równiez próba założenia nowego konta skończyła się niepowodzeniem (e-mail aktywacyjny nie przychodzi). Zgłaszałem problem już kilka miesięcy temu na adres kontakt@austro-wegry.org, jednak jak dotąd nie dostałem odpowiedzi :(
(-) Wiktor von Maretzky
Obrazek
Szkoleniowiec piłkarskiej reprezentacji Skarlandu
Kronikarz Austro-Węgierskiej Federacji Piłkarskiej
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Victorio Marcos pisze: 16 marca 2026, 21:39
Heinz-Werner Grüner pisze: 10 marca 2026, 21:45
Również zgłaszam problem.
Od dawna nie mogę zalogować się na forum Monarchii. Wyskakuję mi kod błędu:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 2429: Undefined array key "RECAPTCHA_V3_LOGIN_ERROR_ATTEMPTS"

Równiez próba założenia nowego konta skończyła się niepowodzeniem (e-mail aktywacyjny nie przychodzi). Zgłaszałem problem już kilka miesięcy temu na adres kontakt@austro-wegry.org, jednak jak dotąd nie dostałem odpowiedzi :(
Zgłosiłem problem do Kaisera. Postaram się czym prędzej zaradzić. Jak coś się dowiem to przekażę!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Obrazek

10 dni do Alpenfahrt. Gotowi? ja tak! Ostatni rajd w tym sezonie! Musicie to zobaczyć!

A już dziś możecie przejrzeć trasę ALPENFAHRT. Już jutro dodana zostanie możliwość testowania forum (trwa wyjaśnianie problemów z logowaniem- w razie czego będzie opcja rezerwowa, ale to już jako ostateczność) i zostania sponsorem zawodów. Tymczasem zachęcam do odwiedzin RMAW.PL.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Emocje jak przy Grand Prix Abu Zabi w 2021. Tylko kto jest kim?
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 18 marca 2026, 01:53 Emocje jak przy Grand Prix Abu Zabi w 2021. Tylko kto jest kim?
To się okaże już w niedzielę 29 marca :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
daniel von tauer-krak Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: daniel von tauer-krak »

trwa wyjaśnianie problemów z logowaniem- w razie czego będzie opcja rezerwowa, ale to już jako ostateczność
Jakiś deadline?
Daniel Janary von Tauer-Krak
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

daniel von tauer-krak pisze: 18 marca 2026, 17:17
trwa wyjaśnianie problemów z logowaniem- w razie czego będzie opcja rezerwowa, ale to już jako ostateczność
Jakiś deadline?
Mam ponowne informacje od Kaisera, że walczy z problemem. Do końca tygodnia daje sobie czas, w razie czego przeniesiemy na inne forum, pewnie tu.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
karol flibustier

ODZNACZENIA

Post autor: karol flibustier »

fora.pl robią upgrade do nowych wersji, jeśli jest z nimi powiązany, to moze trwać nawet ponad tydzień. Nowal to już przeszedł, ale tylko było to związane z zasadami, jednak inni mieli nawet posty wyłączone.
ODPOWIEDZ