RMAW - temat ogólny

Rajdowe Mistrzostwa Austro-Wegier to forumowa zabawa w rajdy samochodowe, której zamiarem jest wyłonienie najlepszego kierowcy mikroświata.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

RMAW - temat ogólny

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Jako inicjator wydarzenia, także w Edelweiss chciałbym stale informować co i jak się dzieje w sferze rajdowej...
Jak na razie na sucho przenosić będę posty, ale liczę, na pełną komitywę z Waszej strony również. :)
W związku z problemami realnymi prezentacja kalendarza na sezon IV następuje dopiero dzisiaj…

Najpierw zajmijmy się tym co już było. Wydarzeniem inaugurującym sezon było XX-lecie Księstwa Sarmacji, które w ten sposób chciało uhonorować okrągłą rocznicę. Jednym z wydarzeń był właśnie rajd. Po niezwykle zaciętym boju, o włos, zwycięzcą okazał się Herr @Helwetyk Romański…

Wspomnijmy sobie ten moment krótką grafiką:
Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: RMAW - temat ogólny

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Potwierdzam odbiór trofeum od ojca organizatora @Heinz-Werner Grüner i teraz już z całą stanowczością mogę dołączyć jako czwarta osoba do grona mistrzów RMAW.

Tak sobie jeszcze przegrzebując bazę danych RMAW dostrzegłem że jestem również czwarty jeżeli chodzi o liczbę wygranych Grand Prix zaraz przed mistrzem @Helwetyk oraz za nim ex aequo @Ludwig Tomović oraz @Orjon Surma . Poza naszą czwórką jedynie trzy inne osoby wygrywały wyścigi, Henryk von Groc z dwoma zwycięstwami w I sezonie, Fatima Popow-Chojnacką ze zwycięstwem w Rajdzie Scholandii 1922 oraz Ignats ik Ruth który zajął pierwsze miejsce ex aequo z Helwetykiem w 4. Rajdzie Leocji w tym samym roku.
Dość elitarne i wybiórcze to grono gdzie trochę dziwi brak wielu naprawdę znakomitych kierowców którzy wielokrotnie stawali na podium.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Ludwig Tomović Stempel
Kontakt:

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Ludwig Tomović »

Ładne grafiki
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Rewelacyjne te grafiki! Świetnie się nadadzą do promocji, jeśli oczywiście będę mógł ich użyć... Mogę? :D
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Heinz-Werner Grüner pisze: 15 kwietnia 2026, 09:19 Rewelacyjne te grafiki! Świetnie się nadadzą do promocji, jeśli oczywiście będę mógł ich użyć... Mogę? :D
Proszę bardzo.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 15 kwietnia 2026, 18:23
Heinz-Werner Grüner pisze: 15 kwietnia 2026, 09:19 Rewelacyjne te grafiki! Świetnie się nadadzą do promocji, jeśli oczywiście będę mógł ich użyć... Mogę? :D
Proszę bardzo.
Nie wiem jeszcze jak, ale trzeba wykorzystać potencjał!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „RMAW - siedziba główna”