Jako inicjator wydarzenia, także w Edelweiss chciałbym stale informować co i jak się dzieje w sferze rajdowej...
Jak na razie na sucho przenosić będę posty, ale liczę, na pełną komitywę z Waszej strony również.
W związku z problemami realnymi prezentacja kalendarza na sezon IV następuje dopiero dzisiaj…
Najpierw zajmijmy się tym co już było. Wydarzeniem inaugurującym sezon było XX-lecie Księstwa Sarmacji, które w ten sposób chciało uhonorować okrągłą rocznicę. Jednym z wydarzeń był właśnie rajd. Po niezwykle zaciętym boju, o włos, zwycięzcą okazał się Herr @Helwetyk Romański…
Joachim Cargalho pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:55
To już lada moment. Mam nadzieję, że rajd EDL jeszcze w tym roku. Czy to pora na pierwszy wyścig w środku tygodnia?
Nie wiem czy w tym roku, ale jeden rajd ma przewidziany na tydzień. W końcu.
Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑27 czerwca 2024, 22:58
Tak z ciekawości kiedy można się spodziewać rozpiski @Heinz-Werner Grüner ?
No własnie nie wiem, bo nie mam jeszcze odzewu od np. Leocji. @Helwetyk i @Franklin Garamond jeszcze mi nie okreslili się poza groźbami.
Planuje ogłaszać, jak zawsze w lipcu, sierpniu cały terminarz, a regulamin dopiąć na realnym zjeździe, bo tak chyba będzie mi łatwiej.
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 10:05
No własnie nie wiem, bo nie mam jeszcze odzewu od np. Leocji. @Helwetyk i @Franklin Garamond jeszcze mi nie okreslili się poza groźbami.
Jak co roku, koniec listopada/początek grudnia? Żeby było na czym się ślizgać.
(—) Franklin Garamond, Namiestnik Palatynatu Leocji
Nie dość, że zgłaszają się na koncu to jeszcze warunki czasowe by chcieli mieć pod siebie. No co za tupet!
Nie dość, że zgłaszają się na koncu to jeszcze warunki czasowe by chcieli mieć pod siebie. No co za tupet!
Jesteśmy profesjonalnym kontrahentem, który chciał oszczędzić organizatorowi dopytywania o preferowany termin. W drodze wyjątku możemy zgodzić się na późny styczeń.
(—) Franklin Garamond, Namiestnik Palatynatu Leocji