Kolejny raz już nie przesłucham, ale wejdę,"zaliczę" i ogladalność wzrośnieJoachim Cargalho pisze: ↑27 marca 2025, 19:40 Trochę później niż zapowiadałem, przesłałem nareszcie materiały wydawcom Radia Mikronacje.
Dzięki temu, z pomocą @Anastasia Windsachen, rozmowa na Spotify będzie miała premierę już dzisiaj o godzinie 20.00.
Jubileusz Edelweiss - rozmowa z Oberhauptem
Regulamin forum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Jubileusz Edelweiss - rozmowa z Oberhauptem
- Anastasia Windsachen • Stempel
-
ODZNACZENIA
Oraz Apple Podcasts i Amazon Podcasts jeżeli ktoś tego używaJoachim Cargalho pisze: ↑27 marca 2025, 19:40 Trochę później niż zapowiadałem, przesłałem nareszcie materiały wydawcom Radia Mikronacje.
Dzięki temu, z pomocą @Anastasia Windsachen, rozmowa na Spotify będzie miała premierę już dzisiaj o godzinie 20.00.
Königinmutter des Voxland-Königreiches

- Gaetano Kohlmeise • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wylądowało w kolejce do odsłuchania na Spotify. Zaraz za podcastem o Antarktydzie 
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie wiem co chłodniejsze- my czy Antarktyda.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑28 marca 2025, 10:40 Wylądowało w kolejce do odsłuchania na Spotify. Zaraz za podcastem o Antarktydzie![]()