Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 10:17 Co do FlussPark, jak mógł szanowny nie widzieć?![]()
viewtopic.php?f=15&t=1399&hilit=flusspark
Niby wiem, że FlussPark istnieje, a jednocześnie zupełnie zapomniałem, że to w moim pięknym Wolkenbadzie
Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 10:17 Co do FlussPark, jak mógł szanowny nie widzieć?![]()
Fakt, jest on za drzewami, dobrze zakamuflowany, ale żeby aż tak!Pavel van der Gibson pisze: ↑24 lipca 2025, 12:18Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 10:17 Co do FlussPark, jak mógł szanowny nie widzieć?![]()
Niby wiem, że FlussPark istnieje, a jednocześnie zupełnie zapomniałem, że to w moim pięknym Wolkenbadzie![]()
Parę!? Jestem zdumiony, że tak bez informowania dla szerszego grona. Bardzo dziękuje za gest! Liczę, że inni obywatele i nie tylko również wykażą się odwagą o wesprą nasze starania o lepsze jutro .Pavel van der Gibson pisze: ↑24 lipca 2025, 12:32 To przy okazji poszło parę klubeków na cele organizacyjne![]()

Pieniądze są po to żeby je wydawać na sponsoringHeinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 12:42Parę!? Jestem zdumiony, że tak bez informowania dla szerszego grona. Bardzo dziękuje za gest! Liczę, że inni obywatele i nie tylko również wykażą się odwagą o wesprą nasze starania o lepsze jutro .Pavel van der Gibson pisze: ↑24 lipca 2025, 12:32 To przy okazji poszło parę klubeków na cele organizacyjne![]()
![]()
Tak. Widziałbym raczej nie takiego słodkiego cukierkowego tylko znacznie bardziej karykaturalnego, w jedną albo w drugą stronę nawet jakby miał głupkowato wyglądać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 08:41 @Albert Fryderyk de Espada serio taka skoksowana ma być?![]()
Raczej wybrać sobie jeden i "zmotywować" lokalnego możnowładcę do zaangażowania.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 08:41 Stadiony - temat rzeka, ale myslę, że te wspomniane 10 będzie ok. Wykombinujemy coś na szybko w Langhorn, Schwarzwaldorf, Sandjak czy Ulvedal.
Coś już jest, podobnie jak jest czas żeby dobudować coś więcej w razie potrzeby.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 08:41 Transport rzeczny to wspaniały ponysł. Ustalenie stałych tras osobowych etc. Mamy w ogóle jakieś osobowe?![]()
No dobra, to pomyślimy o tym skoksowanym, ale niech mordkę ma milszą, co?Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑24 lipca 2025, 14:26Tak. Widziałbym raczej nie takiego słodkiego cukierkowego tylko znacznie bardziej karykaturalnego, w jedną albo w drugą stronę nawet jakby miał głupkowato wyglądać.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 08:41 @Albert Fryderyk de Espada serio taka skoksowana ma być?![]()
Raczej wybrać sobie jeden i "zmotywować" lokalnego możnowładcę do zaangażowania.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 08:41 Stadiony - temat rzeka, ale myslę, że te wspomniane 10 będzie ok. Wykombinujemy coś na szybko w Langhorn, Schwarzwaldorf, Sandjak czy Ulvedal.
Coś już jest, podobnie jak jest czas żeby dobudować coś więcej w razie potrzeby.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑24 lipca 2025, 08:41 Transport rzeczny to wspaniały ponysł. Ustalenie stałych tras osobowych etc. Mamy w ogóle jakieś osobowe?![]()
To jeden z najbardziej ekscytujących wizualnie obiektów no i jednak jeden z najbardziej nowoczesnych. Nie ma innej możliwości, jakby tam zarastało chwastami to można by się zastanowić, ale w takim wypadku to top topów.Targersdorf Borisz pisze: ↑25 lipca 2025, 15:46 @Heinz-Werner Grüner
widzę, ze Flusspark jest brany pod uwagę, to fajnie.
Jeśli dojdzie do rozgrywania meczy na naszym stadionie, to oczywiście mogę je opisywać itd. itp.