EV No.3/1925 w spr.nadania odznaczenia

W tym miejscu znajdują się wszystkie rozporządzenia oberhauptowskiego Dziedzica Kotliny Edelweiss.

Moderator: Leszek Ebe-Grüner

Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Leszek Ebe-Grüner Stempel
Dziedzic

ODZNACZENIA

OBYWATEL

EV No.3/1925 w spr.nadania odznaczenia

Post autor: Leszek Ebe-Grüner »

Obrazek

EV No.3/1925
z dnia 19 września 1925 roku.

W sprawie nadania odznaczenia dla Norbert de Catalan, Juan de la Cerda, Akrypa Ali Shiariati von Primisz, Hawert Sroczyński, Marcus Wettin, Heinz-Werner Grüner, Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Konrad Einsidler von Hippogrif, Orjon Surma, Franklin Garamond
Ustanawiam w dniu dzisiejszym, żepan Norbert de Catalan, pan Juan de la Cerda, pani Akrypa Ali Shiariati von Primisz, pan Hawert Sroczyński, pan Marcus Wettin, pan Heinz-Werner Grüner, pan Alfred Fabian von Tehen-Dżek, pan Konrad Einsidler von Hippogrif, pan Orjon Surma i pan Franklin Garamond dostają odznaczenie dziedzica.

Panowie Norbert de Catalan i Juan de la Cerda dostają za to że to dzięki nim mogłem rozpocząć największą pod względem show imprezę CrashPollin TV Tour po 6 latach od Skarlandu. Następnie z kolei panowie Hawert Sroczyński, Marcus Wettin i pani Akrypa Shiariati von Primisz dostają z kolei za to że w Bialenii z ich pomocą mogłem zrobić do końca Wielki Finał! Natomiast panowie Heinz-Werner Grüner, Alfred Fabian von Tehen-Dżek, Konrad Einsidler von Hippogrif, Orjon Surma i Franklin Garamond dostają za to że brali na żywo udział w moich nagrywkach do CrashPollin TV Touru! Tym samym rozporządzenie jest prawomocne od dnia dzisiejszego.

Obrazek

Obrazek
Leszek Ebe-Grüner
DZIEDZIC KOTLINY EDELWEISS
DW: @Norbert de Catalan @Juan de la Cerda @Akrypa von Primisz (Spingowałbym Hawerta, ale nie wiem jak nazywa się tu jego konto) @Markus Wettin @Heinz-Werner Grüner @Alfred Fabian @Konrad Einsleider vH @Orjon Surma @Franklin Garamond
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Rozporządzenia Dziedzica”