Stadiony oraz bazy noclegowe
Regulamin forum
- Pavel van der Gibson • Stempel
- Ambasador Księstwa Sarmacji
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Stadiony oraz bazy noclegowe
Tylko głupiec nie będzie widział "Marzycieli" w gronie faworytów. Przecież to aktualni mistrzowie mikroświata! Michał Michaelus od lat pokazuje, że zaangażowanie w prowadzenie kadry to jeden z jego celi nadrzędnych. I choć skromnie zawsze pisze, że sezon będzie klęską, to na końcu okazuje się, że jest minimum medal. W grupie bez zagrożenia, ale o tym za chwilę.
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że Starosarmacja się "przepaliła". Dobra trenerka i równie okazała kadra zespołu daje pewność, że sukces jest możliwy, ale chyba podobnie jak Szarotki coś 'nie pykło". Obawiam się, że wola walki może zachwiać zaangażowanie. Obym się mylił. Z drugiej strony wyjście z grupy to formalność.
RON-czycy to solidny średniak. Trener ustabilizował się na niezłym poziomie, choć w przeszłości miał "przebłyski złych manier". Teraz widać, że "studiuje" w dobrym tego słowa znaczeniu. Wyjście z grupy będzie sukcesem tej bardzo, ale to bardzo równej i solidnej ekipy.
Muratyka to zespół pełen chaosu. Selekcjoner de Espada, to niezwykle ambitny szkoleniowiec, ale chyba to nie idzie, jak do tej pory, w parze z talentem. I to własnie jest, albo może być jego atutem, gdyż zaskoczył już nieraz w edelweisskiej Oberlidze, to może i zaskoczy na mundialu. Wyjście z grupy będzie jednak sensacją.
Kopciuszek w rozumieniu mikroświatowej piłki. Nie ma co krytykowac zespołu, a wierzyć i wspierać, że zespół będzie rozwijać się prawidłowo i równomiernie. Trzymam kciuki za odebranie kilku punktów rywalom.
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że Starosarmacja się "przepaliła". Dobra trenerka i równie okazała kadra zespołu daje pewność, że sukces jest możliwy, ale chyba podobnie jak Szarotki coś 'nie pykło". Obawiam się, że wola walki może zachwiać zaangażowanie. Obym się mylił. Z drugiej strony wyjście z grupy to formalność.
RON-czycy to solidny średniak. Trener ustabilizował się na niezłym poziomie, choć w przeszłości miał "przebłyski złych manier". Teraz widać, że "studiuje" w dobrym tego słowa znaczeniu. Wyjście z grupy będzie sukcesem tej bardzo, ale to bardzo równej i solidnej ekipy.
Muratyka to zespół pełen chaosu. Selekcjoner de Espada, to niezwykle ambitny szkoleniowiec, ale chyba to nie idzie, jak do tej pory, w parze z talentem. I to własnie jest, albo może być jego atutem, gdyż zaskoczył już nieraz w edelweisskiej Oberlidze, to może i zaskoczy na mundialu. Wyjście z grupy będzie jednak sensacją.
Kopciuszek w rozumieniu mikroświatowej piłki. Nie ma co krytykowac zespołu, a wierzyć i wspierać, że zespół będzie rozwijać się prawidłowo i równomiernie. Trzymam kciuki za odebranie kilku punktów rywalom.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- T_Demollari
-
ODZNACZENIA
Też myślę, że poprzedni sezon to był dla Drimlandu wypadek przy pracy i będą bardzo groźni i teraz. Raczej nie jako ten najmocniejszy z faworytów, ale czasem taki atak zza pleców (Lumerii) się potrafi udać. Z kolei Starosarmacja ma szczęście, że trafiła do grupy, gdzie ta trzecia drużyna wygląda zupełnie niegroźnie.
Timan Demollari
Selekcjoner reprezentacji CiK Austro-Węgier
Wielki Łowczy 1926
Selekcjoner reprezentacji CiK Austro-Węgier
Wielki Łowczy 1926
- Stanisław Kowalski • Stempel
-
ODZNACZENIA
Dobrze by było dążyć do zmiany naszej łatki "kopciuszka"
. Dziekujemy za słowa wsparcia, z pewnością zrobimy co w naszej mocy aby wynik był jak najlepszy. Z tego też względu wydaje mi się że musimy zacząć myśleć o v-mundialu trochę ambitniej.
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
No niestety ale mamy od dłuższego czasu problem. Finanse tym bardziej nie pomagają, bo są na razie bardzo niskie, aby pozwolić sobie na lepsze transfery. Aczkolwiek jednak ta forma jeszcze jest. Już nie taka wysoka ale jest. To najważniejsze. Będziemy z pewnością walczyć i podchodzimy pozytywnie do mundialu. Z pewnością będzie walka w grupie o pierwsze miejsce z Dreamlandem, ale oni też będą wśród faworytów do podium. Myślę, że wyjdziemy z grupy, ale będzie trzeba uważać. Myślę, że na RON.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dreamland i STS mogą sobie spokojnie czekac co się zadzieje, ale reszta niech walczy! Miejsc w TOP16 jest ograniczone! 
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bazę macie w Glanzberg.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑05 października 2025, 21:09 Na boga ale jak to nie zagrać w Glanzbergu, toż to nie po bożemu.![]()
To po bożemu Herr Tadeusz Chrapek!