Gelobt sei Jesus Christ
Regulamin forum
- Tymoteusz Dostojewski • Stempel
Gelobt sei Jesus Christ
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus, nazywam się Tymoteusz Dostojewski i jestem księdzem w Rotrii. Działam także w Bialenii. Obecnie się tutaj rozejrzę, przybywam tu turystycznie.
Ks. Tymoteusz Dostojewski
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Gelobt sei Jesus Christ
Szczęść Boże!
Dobrze byłoby, gdyby ktoś troszczył się o duchowość w Edelweiss. <szeptem> Ksiądz nie uwierzy, jakie zbereźne kobiety chodzą nawet w lutym prawie roznegliżowane po ulicach. Prawda @Erwin von Beckendorff ?
Dobrze byłoby, gdyby ktoś troszczył się o duchowość w Edelweiss. <szeptem> Ksiądz nie uwierzy, jakie zbereźne kobiety chodzą nawet w lutym prawie roznegliżowane po ulicach. Prawda @Erwin von Beckendorff ?
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Witamy serdecznie pierwszą duchowną osobistośc w Edelweiss. Żadnego Kaznodziei nie było tu od...lat.Tymoteusz Dostojewski pisze: ↑02 marca 2022, 14:28 Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus, nazywam się Tymoteusz Dostojewski i jestem księdzem w Rotrii. Działam także w Bialenii. Obecnie się tutaj rozejrzę, przybywam tu turystycznie.
Proszę się rozejrzeć... i w razie czego pytać.
- Tymoteusz Dostojewski • Stempel
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Hallo!
Szanowny Ksiądz będzie miał tutaj dużo pracy w tym małym zakątku świata. Skandale obyczajowe są tutaj na porządku dziennym!
Szanowny Ksiądz będzie miał tutaj dużo pracy w tym małym zakątku świata. Skandale obyczajowe są tutaj na porządku dziennym!

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Może na razie skupmy się na sferze turystycznej...
Nie przesadzajmy,sami porządni ludzie, pijemy i palimy nie więcej niż w Dreamlandzie.Joachim Cargalho pisze: ↑02 marca 2022, 21:05 Hallo!
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA