Hej, ho...

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Orjon Surma Stempel

ODZNACZENIA

Hej, ho...

Post autor: Orjon Surma »

...w góry by się szło...
Dobry wieczór. Winszuję udanej kampanii promocyjnej, zaciekawiła mnie ta inicjatywa :) Choć nie wiem, czy znajdę czas, aby wziąć w niej udział - niestety realioza postępuje - będę z pewnością śledzić jej losy.

Raczej niewiele jest osób w mikronacjach, które mnie nie znają, ale dla tych nielicznych się przedstawię; Orjon Surma, kiedyś surmeński obywatel i Archont (jeszcze) Królestwa Surmeńskiego, a także inicjator reaktywacji Galerii von Thorn, która ponownie już od sześciu lat przechowuje archiwalne skrawki dawnego mikroświata (a jeszcze jest trochę rzeczy do dodania...). Dzisiaj posiadam obywatelstwo sarmackie, lecz moja aktywność jest okazjonalna i ogranicza się raczej do spraw technicznych. Administruję także forum Rotrii.

Co będzie dalej? Pokaże czas... ;>
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Hej, ho...

Post autor: Joachim Cargalho »

Trochę o Szanownym Panu już w swoim v-życiu słyszałem! Cieszę się, że spotykamy się w Dolinie! A góry... zapraszamy mimo wszystko. Realioza jest wszędzie, a tak dobra zabawa niekoniecznie! Nie nastawiamy się na wynik, a jedynie rozrywkę. Wyprawa idealnie się w tym sprawdzi. Zachęcam więc do jak najszybszych zakupów w GRACIE i otwierania notatnika!
Obrazek
Awatar użytkownika
Fatima Popow-Chojnacka Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Fatima Popow-Chojnacka »

Witam!
( – ) Fatima Popow-Chojnacka
Obrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

@Orjon Surma szkoda życia na realiozę!
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Nic dodać nic ująć. Moi przedmówcy doskonale się spisali i wpisali w postać "naganiacza". :)

Witam także i ja, Szanownego Pana! To dla nas zaszczyt, że kolejna osoba z taką "przeszłością" i rozpoznawalnością zawitała do nas i ukradkiem chce nas podglądać. Pamiętajmy jednak, że jak podglądamy to nie mamy wpływu na kreację danej społeczności, lepiej się "szarpnąć" i dołączyć do nas. :)

Precz z realiozą!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”