Lawina...
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Lawina...
Nic dodać, nic ująć. Pamiętajmy jednak o realiźmie naszej Doliny. Mamy kilkanaście-kilkadziesiąt tysiecy mieszkańców, nie miliony, czy setki milionów. Będziemy to wszystko ładnie rozpisywać, ale po otwarciu. I wtedy będę także liczył na Wasze wsparcie. Jako, że jak juz się okazywało moje projekty są dobre, ale jak je dopieszczacie Wy, to są znakomite. 
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Przekazuję pozafabularne "Herzlich willkommen".
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum

- Erwin von Beckendorff • Stempel
-
OBYWATEL
Cóż, interesuje mnie w mikronacjach zawsze kilka rzeczy. Biznes, Kultura i sztuka, dziennikarstwo i wojskowość. Spróbuję coś podziałaćJoachim Cargalho pisze: ↑19 lutego 2022, 15:06
A czy Szanowny ma jakiś pomysł na siebie? Może jakieś konkretne dziedziny v-życia ścierają się w kręgu zainteresowań?
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wszystkie te dziedziny już tutaj funkcjonują, ale rynek jest jak najbardziej otwarty. Z resztą... trzeba korzystać, póki pewne zasady nie są uregulowane prawnie. Co prawda, nie pozwolono nam sprywatyzować produkcji sprzętu wojskowego, ale jak wydałem czasopismo, to żaden smutny urzędas nie przyszedł zalakować drzwi drukarni, z której to wyszło.
Kultura i sztuka, no cóż...wydaje się, że ta dziedzina jest nam wszystkim bliska, dlatego kolejna osoba i jej pomysły na pewno pozwolą nam się rozwinąć jeszcze bardziej!
W przypadku wątpliwości, oczywiście służę pomocą!
Kultura i sztuka, no cóż...wydaje się, że ta dziedzina jest nam wszystkim bliska, dlatego kolejna osoba i jej pomysły na pewno pozwolą nam się rozwinąć jeszcze bardziej!
W przypadku wątpliwości, oczywiście służę pomocą!

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wydaje mi się, że wszystko wolno i nic nie wolno. 
Wystarczy uśmiechnąć się tylko ładnie do oberhaupta i będzie w porządku.
Wystarczy uśmiechnąć się tylko ładnie do oberhaupta i będzie w porządku.