Pozdrowienie z Dreamlandu

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Andrzej
Kontakt:

Pozdrowienie z Dreamlandu

Post autor: Andrzej »

Pragniemy przywitać się z Wami oraz pozdrowić Was z głębi naszego serca. Dziękujemy także za ciepłe słowo Czcigodnego Oberhaupta Edelweiss wygłoszone w naszej ojczyźnie z okazji objęcia przez nas dreamlandzkiego tronu.

Przybywamy do Edelweiss nie tylko jako symboliczna reprezentacja Królestwa Dreamlandu, ale przede wszystkim jako osoba pragnąca zaspokoić swoją ciekawość mikroświata. Ufamy, że nasz pobyt w Kotlinie Edelweiss będzie dla nas cennym doświadczeniem i niezapomnianym przeżyciem.
Andreas R. D. & S.
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Pozdrowienie z Dreamlandu

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Andrzej pisze: 03 sierpnia 2022, 08:16
Pragniemy przywitać się z Wami oraz pozdrowić Was z głębi naszego serca. Dziękujemy także za ciepłe słowo Czcigodnego Oberhaupta Edelweiss wygłoszone w naszej ojczyźnie z okazji objęcia przez nas dreamlandzkiego tronu.

Przybywamy do Edelweiss nie tylko jako symboliczna reprezentacja Królestwa Dreamlandu, ale przede wszystkim jako osoba pragnąca zaspokoić swoją ciekawość mikroświata. Ufamy, że nasz pobyt w Kotlinie Edelweiss będzie dla nas cennym doświadczeniem i niezapomnianym przeżyciem.
Witamy bardzo serdecznie! Nie ma za co dziękować. Dreamland zasłużył sobie nato. Nie będę jednak ukrywać, że jestem nieco zaskoczony, że tuż po objęciu tronu Wasza Królewska Mość wyruszył w niezobowiązującą podróż do naszego skromnego Edelweiss.
Oczywiście zapraszam "na salony", czym chata bogata. Proszę się rozglądać, podziwiać (a jest co!:) ).

Przy okazji mam pytanie w jaki sposób mogę się z WKM naszybciej spisać w pewnej sprawie.Czy to pw, czy discord, czy e-mail? Czy może jeszcze coś innego? I dodam, że nie chodzi o żadne sprawy dyplomatyczne, a raczej organizację przedsięwzięcia jaką obiecałem poprzedniemu królowi, Aleksandrowi.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Dzień dobry, Wasza Królewska Mość!
Serdecznie zapraszamy do zapoznaniem się z naszą krainą, która jest miejscem na pewno przyciągających. Nas samych zaskakuje również cały czas!

Słowa naszego Oberhaupta są zawsze pełne ciepła i dobroci, a jego rolą nie jest kierowanie narodem, ale otulanie go płaszczem ojcowskiej troski. Przy okazji objęcia tronu przez WKM, mogę życzyć, by właśnie w taki sposób były odbierane i Wasze rządy, a poddani niech otrzymują od Królestwa poczucie stabilności i bezpieczeństwa.
Obrazek
Awatar użytkownika
Horace Richelieu Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Horace Richelieu »

Witam serdecznie, Waszą Królewską Mość! Jam jest Horace Richelieu, obieżyświat Mikronacyjny, marynarz, baron lumeryjski i kawaler Sarmacki. Wysoce miło poznać!
Horace Richelieu się kłania głęboko, zdejmując kapelusz kapitański z głowy i kładąc go przy piersi
Sa Chevalerie Horace de la Maison de La Rocque; Hauptarchitekt EdelBau.
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Joachim Cargalho pisze: 03 sierpnia 2022, 08:49 Słowa naszego Oberhaupta są zawsze pełne ciepła i dobroci, a jego rolą nie jest kierowanie narodem, ale otulanie go płaszczem ojcowskiej troski. Przy okazji objęcia tronu przez WKM, mogę życzyć, by właśnie w taki sposób były odbierane i Wasze rządy, a poddani niech otrzymują od Królestwa poczucie stabilności i bezpieczeństwa.
To Szanowny popłynął z opisem, ale serdecznie dziękuje. Cenię sobie opinię swoich faktotum. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Isabella M. Neumann-Swann Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Isabella M. Neumann-Swann »

Witamy w Edelweiss WKM :) Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję gościć JKM częściej w naszej Kotlinie :D
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Femme Mystere »

Witam Wasza Królewska Mość @Andrzej ,
Ciekawa jestem, jaki wizerunek zbuduje WKM po rządach poprzednika. Życzę powodzenia.

Pragnę tylko wyrazić żal, że nie zostałam zaproszona na koronację.
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sophie »

Andrzej pisze: 03 sierpnia 2022, 08:16

Witamy w Edelweiss!
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

I tyle było z Króla... a takim dobrym mikronautą miał być...
Obrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Joachim Cargalho pisze: 10 sierpnia 2022, 14:50 I tyle było z Króla... a takim dobrym mikronautą miał być...
Wypraszam sobie, cały czas mamy kontakt. :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”