Bardzo się cieszę, a coś więcej o sobie?
Weryfikacja Stempla
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Jürgen Voller • Stempel
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Weryfikacja Stempla
Guten Abend , Meine Herren!
Nazywam się Jürgen Voller i jestem historykiem oraz archeologiem pochodzenia niemieckiego , zafascynowanym Orientem, a w wolnych chwilach również paleontologią (głównie mezozoik). Miło mi poznać Szanownego oraz innych mieszkańców tej pięknej krainy!
Chciałbym pomóc w rozwoju Kotliny Edelweiss i każda pomoc się przyda przy sprawach związanych z otrzymaniem obywatelstwa
) Będę miał perską żonę w Edelweiss, ale to będzie wątek postaci NPC , ponieważ osoba na której postać ta jest wzorowana , nie mówi w języku polskim 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Herr voller już widzę świetnie jest zorientowany! Perskie korzenie powiada Szanowny? Jako miłośnik kobiecego piękna z chęcią zobaczę urodziwą małżonkę Szanownego Pana. Zapraszamy do zabawy!Jürgen Voller pisze: ↑17 lipca 2023, 21:07 Guten Abend , Meine Herren!Nazywam się Jürgen Voller i jestem historykiem oraz archeologiem pochodzenia niemieckiego , zafascynowanym Orientem, a w wolnych chwilach również paleontologią (głównie mezozoik). Miło mi poznać Szanownego oraz innych mieszkańców tej pięknej krainy!
Chciałbym pomóc w rozwoju Kotliny Edelweiss i każda pomoc się przyda przy sprawach związanych z otrzymaniem obywatelstwa
) Będę miał perską żonę w Edelweiss, ale to będzie wątek postaci NPC , ponieważ osoba na której postać ta jest wzorowana , nie mówi w języku polskim
![]()
Co do obywatelstwa... podsyłam link:
viewtopic.php?f=36&t=14
- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Patrząc na to co z nas wyrosło, badania paleontologiczne mogą przynieść zaskakujące odkrycia.
Jestem bardzo ciekawy Twojej osoby, Herr Voller. Witaj w Kotlinie!
Podpowiem, że każdemu przybyłemu mieszkańcowi, przysługuje lokum w skromnej (żeby nie powiedzieć obskurnej
) kamienicy. Myślę, że warto udać się do biura Oberhaupta i tam zagaić ten temat.
Pewnie wypyta o kilka dodatkowych spraw, ale to tylko po to, byśmy mieli okazję poznać się jak najlepiej!
Jestem bardzo ciekawy Twojej osoby, Herr Voller. Witaj w Kotlinie!
Podpowiem, że każdemu przybyłemu mieszkańcowi, przysługuje lokum w skromnej (żeby nie powiedzieć obskurnej

- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Viele Dank, panie Grüner , bo w dziedzinie administracji publicznej w tym pięknym kraju jestem jeszcze niedoświadczony
Herr Cargahlo , dziękuję za pomoc , ale co do zdjęć wybranki , to mi jeszcze życie miłe , hihi!
Mam jej zgodę na stworzenie postaci NPC opartej na niej w państwie cesarsko-królewskim , więc powiedzmy , że dotyczy to również Edelweiß XD Dodam, że ze względu na "prawodawstwo" szalonych ajatollahów , wrzucanie jej fotek bez hidżabu się dla niej może źle skończyć , a wtedy ja idę do wojska i na front " Za Wolność Waszą Y Naszą"
W jej kraju rodzinnym wiele się dzieje od 16 września '22 i wróciła ponownie do niesławnej, naprawdę istniejącej wersji Matriksu znanej jako Islamska Republika Iranu , więc nie chcę jej zawracać głowy
Jutro należy do nas!
Herr Cargahlo , dziękuję za pomoc , ale co do zdjęć wybranki , to mi jeszcze życie miłe , hihi!
Mam jej zgodę na stworzenie postaci NPC opartej na niej w państwie cesarsko-królewskim , więc powiedzmy , że dotyczy to również Edelweiß XD Dodam, że ze względu na "prawodawstwo" szalonych ajatollahów , wrzucanie jej fotek bez hidżabu się dla niej może źle skończyć , a wtedy ja idę do wojska i na front " Za Wolność Waszą Y Naszą"
W jej kraju rodzinnym wiele się dzieje od 16 września '22 i wróciła ponownie do niesławnej, naprawdę istniejącej wersji Matriksu znanej jako Islamska Republika Iranu , więc nie chcę jej zawracać głowy
Jutro należy do nas!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Już czuję, że wiele się będzie działo.
Miałbym jednak maleńką prośbę, skoro i jeśli zamierza się Szanowny u nas zatrzymać na dłużej to:
- prosiłbym o dodanie awatara - w tym mogę pomóc, w ostatteczności
- prosiłbym o przygotowanie wersji podpisu - w tym mogę pomóc również
- zapraszam również na naszego discorda - https://discord.com/invite/8ZNaN9AV5f
Miałbym jednak maleńką prośbę, skoro i jeśli zamierza się Szanowny u nas zatrzymać na dłużej to:
- prosiłbym o dodanie awatara - w tym mogę pomóc, w ostatteczności
- prosiłbym o przygotowanie wersji podpisu - w tym mogę pomóc również
- zapraszam również na naszego discorda - https://discord.com/invite/8ZNaN9AV5f
- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Guten Abend, Meine Herren
Już zabieram się do roboty przy załatwianiu spraw administracyjnych, Herr Oberhaupt, choć wybrany przeze mnie avatar mojego filmowego imiennika w pociągu w Alpach jest za duży, a nie mam teraz dostępu do komputera
https://twitter.com/aqbl_000/status/1676170124708188160
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Prosze tylko potwierdzić czy to ujęcie i już działam.Jürgen Voller pisze: ↑18 lipca 2023, 21:30 Guten Abend, Meine HerrenJuż zabieram się do roboty przy załatwianiu spraw administracyjnych, Herr Oberhaupt, choć wybrany przeze mnie avatar mojego filmowego imiennika w pociągu w Alpach jest za duży, a nie mam teraz dostępu do komputera
![]()

- Prinz von Persien
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Staram się jak umiem. Awatar dodany!Jürgen Voller pisze: ↑18 lipca 2023, 22:10 Ja, naturlich, Herr Oberhaupt!Ku chwale Edelweiß!
Szybko Szanowny działa!
![]()