Weryfikacja Stempla

Szanowny przybyszu, jeśli dotarłeś do rogatki to znaczy, że włożyłeś wiele trudu by ujrzeć całe piekno górskiej krainy. To jednak musi jeszcze chwilę poczekać - jesteś zapewne zmęczony podróżą. Spocznij więc na przydrożnym kamieniu, a następnie przekazując dokumenty straży granicznej opowiedz coś o sobie... i dowiedz się więcej o samym Edelweiss.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Weryfikacja Stempla

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Jürgen Voller pisze: 17 lipca 2023, 20:47 Jawohl! :D Kojarzę Szanownego z mikronacji :))
Bardzo się cieszę, a coś więcej o sobie? :)
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel
Prinz von Persien

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Jürgen Voller »

Guten Abend , Meine Herren! ;) Nazywam się Jürgen Voller i jestem historykiem oraz archeologiem pochodzenia niemieckiego , zafascynowanym Orientem, a w wolnych chwilach również paleontologią (głównie mezozoik). Miło mi poznać Szanownego oraz innych mieszkańców tej pięknej krainy! :) Chciałbym pomóc w rozwoju Kotliny Edelweiss i każda pomoc się przyda przy sprawach związanych z otrzymaniem obywatelstwa :)) Będę miał perską żonę w Edelweiss, ale to będzie wątek postaci NPC , ponieważ osoba na której postać ta jest wzorowana , nie mówi w języku polskim :P
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jürgen Voller pisze: 17 lipca 2023, 21:07 Guten Abend , Meine Herren! ;) Nazywam się Jürgen Voller i jestem historykiem oraz archeologiem pochodzenia niemieckiego , zafascynowanym Orientem, a w wolnych chwilach również paleontologią (głównie mezozoik). Miło mi poznać Szanownego oraz innych mieszkańców tej pięknej krainy! :) Chciałbym pomóc w rozwoju Kotliny Edelweiss i każda pomoc się przyda przy sprawach związanych z otrzymaniem obywatelstwa :)) Będę miał perską żonę w Edelweiss, ale to będzie wątek postaci NPC , ponieważ osoba na której postać ta jest wzorowana , nie mówi w języku polskim :P
Herr voller już widzę świetnie jest zorientowany! Perskie korzenie powiada Szanowny? Jako miłośnik kobiecego piękna z chęcią zobaczę urodziwą małżonkę Szanownego Pana. Zapraszamy do zabawy!

Co do obywatelstwa... podsyłam link:

viewtopic.php?f=36&t=14
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

Patrząc na to co z nas wyrosło, badania paleontologiczne mogą przynieść zaskakujące odkrycia.
Jestem bardzo ciekawy Twojej osoby, Herr Voller. Witaj w Kotlinie!

Podpowiem, że każdemu przybyłemu mieszkańcowi, przysługuje lokum w skromnej (żeby nie powiedzieć obskurnej :D) kamienicy. Myślę, że warto udać się do biura Oberhaupta i tam zagaić ten temat. ;) Pewnie wypyta o kilka dodatkowych spraw, ale to tylko po to, byśmy mieli okazję poznać się jak najlepiej!
Obrazek
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel
Prinz von Persien

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Viele Dank, panie Grüner , bo w dziedzinie administracji publicznej w tym pięknym kraju jestem jeszcze niedoświadczony :lol:

Herr Cargahlo , dziękuję za pomoc , ale co do zdjęć wybranki , to mi jeszcze życie miłe , hihi! :P

Mam jej zgodę na stworzenie postaci NPC opartej na niej w państwie cesarsko-królewskim , więc powiedzmy , że dotyczy to również Edelweiß XD Dodam, że ze względu na "prawodawstwo" szalonych ajatollahów , wrzucanie jej fotek bez hidżabu się dla niej może źle skończyć , a wtedy ja idę do wojska i na front " Za Wolność Waszą Y Naszą" :roll:

W jej kraju rodzinnym wiele się dzieje od 16 września '22 i wróciła ponownie do niesławnej, naprawdę istniejącej wersji Matriksu znanej jako Islamska Republika Iranu , więc nie chcę jej zawracać głowy :E

Jutro należy do nas! :)
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Już czuję, że wiele się będzie działo.
Miałbym jednak maleńką prośbę, skoro i jeśli zamierza się Szanowny u nas zatrzymać na dłużej to:
- prosiłbym o dodanie awatara - w tym mogę pomóc, w ostatteczności
- prosiłbym o przygotowanie wersji podpisu - w tym mogę pomóc również
- zapraszam również na naszego discorda - https://discord.com/invite/8ZNaN9AV5f
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel
Prinz von Persien

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Guten Abend, Meine Herren :D Już zabieram się do roboty przy załatwianiu spraw administracyjnych, Herr Oberhaupt, choć wybrany przeze mnie avatar mojego filmowego imiennika w pociągu w Alpach jest za duży, a nie mam teraz dostępu do komputera :lol:

https://twitter.com/aqbl_000/status/1676170124708188160
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jürgen Voller pisze: 18 lipca 2023, 21:30 Guten Abend, Meine Herren :D Już zabieram się do roboty przy załatwianiu spraw administracyjnych, Herr Oberhaupt, choć wybrany przeze mnie avatar mojego filmowego imiennika w pociągu w Alpach jest za duży, a nie mam teraz dostępu do komputera :lol:

https://twitter.com/aqbl_000/status/1676170124708188160
Prosze tylko potwierdzić czy to ujęcie i już działam.

Obrazek
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
Awatar użytkownika
Jürgen Voller Stempel
Prinz von Persien

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Ja, naturlich, Herr Oberhaupt! :D Ku chwale Edelweiß! :E Szybko Szanowny działa! :)
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Jürgen Voller pisze: 18 lipca 2023, 22:10 Ja, naturlich, Herr Oberhaupt! :D Ku chwale Edelweiß! :E Szybko Szanowny działa! :)
Staram się jak umiem. Awatar dodany!
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rogatka graniczna - Powitania”