Tschüss
Regulamin forum
- Adelajda Radziwiłłówna
Tschüss
Ostatnio pokręciłam się tutaj chwilę po czym zniknęłam. Doszły mnie jednak wieści z bialeńskiego forum, że Lumeria funkcjonuje na edelwajskim forum! Cóż to za piękny dzień. Stwierdziłam, że najbardziej legitne informacje znajdę u źródła! Może jakiś Bialeńczyk wskaże mi dział Lumerii albo akt prawnie wiążący ten wyimaginowany na potrzeby nabijania hejterskich postów fakt? Jeśli nie, chyba będę musiała przeprowadzić śledztwo!
(-)Adelaide Radziwiłł-Adamas-Marcjan-Chojacka
Re: Tschüss
Witam Szanowną!, ja akurat nie kojarzę zbytnio takiego wydarzenia że Lumeria funkcjonuje na Edelweisskim forum, po raz pierwszy słyszę o czymś takim. Może to jakiś fałszywa informacja lub czyjaś pomyłka.Adelajda Radziwiłłówna pisze: ↑07 czerwca 2026, 13:27 Ostatnio pokręciłam się tutaj chwilę po czym zniknęłam. Doszły mnie jednak wieści z bialeńskiego forum, że Lumeria funkcjonuje na edelwajskim forum! Cóż to za piękny dzień. Stwierdziłam, że najbardziej legitne informacje znajdę u źródła! Może jakiś Bialeńczyk wskaże mi dział Lumerii albo akt prawnie wiążący ten wyimaginowany na potrzeby nabijania hejterskich postów fakt? Jeśli nie, chyba będę musiała przeprowadzić śledztwo!

- Adelajda Radziwiłłówna
Witam serdecznie! Akurat wiem, że nie jest to prawda. Niestety Bialeńczycy sądzą inaczej. Przycupnę tutaj na trochę, a nuż jakiś tamtejszy polityk nam takową dezinformację wytłumaczy. Tymczasem z chęcią się tu porozglądam.
Swoją drogą @Mandaryna proszę przyjąć szczere gratulacje! Koniecznie muszę odwiedzić Czechosłowację!
Swoją drogą @Mandaryna proszę przyjąć szczere gratulacje! Koniecznie muszę odwiedzić Czechosłowację!
No cóż mówi się trudno ale zapraszam Szanowną by w Edelweiss czuła się jak najlepiej! A także dziękuję, jeszcze robię parę ostatnich detali i Czechosłowacja ujrzy cały Pollin!Adelajda Radziwiłłówna pisze: ↑07 czerwca 2026, 13:59 Witam serdecznie! Akurat wiem, że nie jest to prawda. Niestety Bialeńczycy sądzą inaczej. Przycupnę tutaj na trochę, a nuż jakiś tamtejszy polityk nam takową dezinformację wytłumaczy. Tymczasem z chęcią się tu porozglądam.

- Adelajda Radziwiłłówna
Państwo ze świetną kulturą, a już z pewnością z potencjałem! Z całą przyjemnością wybiorę się na wycieczkę do Pragi! Może uda się jeszcze obejrzeć czechosłowacką bajkę Krtek!
Doceniam miłe słowa! polecam jeszcze Bratysławę i inne miasta republiki, bajek i programów telewizyjnych będzie masa!Adelajda Radziwiłłówna pisze: ↑07 czerwca 2026, 14:25 Państwo ze świetną kulturą, a już z pewnością z potencjałem! Z całą przyjemnością wybiorę się na wycieczkę do Pragi! Może uda się jeszcze obejrzeć czechosłowacką bajkę Krtek!

- Isabella M. Neumann-Swann • Stempel
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Czyli od dzisiaj mamy dwie Pragi w MikroświecieAdelajda Radziwiłłówna pisze: ↑07 czerwca 2026, 14:25 Państwo ze świetną kulturą, a już z pewnością z potencjałem! Z całą przyjemnością wybiorę się na wycieczkę do Pragi! Może uda się jeszcze obejrzeć czechosłowacką bajkę Krtek!
Witamy serdecznie w naszych skromnych progach. Z tego co ja kojarzę, nic takiego nie ma. Jednak może najlepiej wypowie się tutaj @Heinz-Werner Grüner
W każdym bądź razie - jak coś zapraszam serdecznie do Wolkenbad
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]

- Leszek Ebe-Grüner • Stempel
- Dziedzic
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jeśli pamięć mnie nie myli, to nie przypominam sobie by Kotlina Edelweiss jakkolwiek przejęła Królestwo Lumerii. Ale może o czymś nie wiem i niech sam @Heinz-Werner Grüner się wypowieAdelajda Radziwiłłówna pisze: ↑07 czerwca 2026, 13:27 Ostatnio pokręciłam się tutaj chwilę po czym zniknęłam. Doszły mnie jednak wieści z bialeńskiego forum, że Lumeria funkcjonuje na edelwajskim forum! Cóż to za piękny dzień. Stwierdziłam, że najbardziej legitne informacje znajdę u źródła! Może jakiś Bialeńczyk wskaże mi dział Lumerii albo akt prawnie wiążący ten wyimaginowany na potrzeby nabijania hejterskich postów fakt? Jeśli nie, chyba będę musiała przeprowadzić śledztwo!
(-) Leszek Ebe-Grüner
Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

Syn Heinza-Werner Grünera
DZIEDZIC EDELWEISS
Wyznawca Edelweisszyzmu

- Adelajda Radziwiłłówna
Pokusiłabym się jeszcze o Brno i Ostrawę. To takie piękne miasta. Będę dalej przyglądać się rozwojowi Republiki i z utęsknieniem oczekiwać będę tej telewizji!
Przemiło! Koniecznie muszę także zajrzeć i wypić herbatkę z daleką kuzynką!Isabella M. Neumann-Swann pisze: ↑07 czerwca 2026, 15:16W każdym bądź razie - jak coś zapraszam serdecznie do WolkenbadSkoro jesteśmy gdzieś po kądzieli rodziną
![]()
Zdziwiła mnie wypowiedź Ronona o Lumerii. W końcu niezbyt legalny byłby taki transfer. Nadal jestem pełnoprawną królową Lumerii, nikt nie usunął mnie z tronu. Więc w przypadku jakiejkolwiek chęci robienia z czegoś z Lumerią, trzeba szukać aprobaty u mnie.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑07 czerwca 2026, 15:23Jeśli pamięć mnie nie myli, to nie przypominam sobie by Kotlina Edelweiss jakkolwiek przejęła Królestwo Lumerii. Ale może o czymś nie wiem i niech sam @Heinz-Werner Grüner się wypowie![]()
- Fatima Popow-Chojnacka • Stempel
-
ODZNACZENIA
Pozwolę się wtrącić i informować, że jak zniknęłaś to przejęli tam władzę (jakaś regencja była jak się nie mylę) i potem MAP został królem. Więc królową już nie jesteś. Ale to bardziej ten temat może wytłumaczyć @Alfred FabianAdelajda Radziwiłłówna pisze: ↑07 czerwca 2026, 15:43Zdziwiła mnie wypowiedź Ronona o Lumerii. W końcu niezbyt legalny byłby taki transfer. Nadal jestem pełnoprawną królową Lumerii, nikt nie usunął mnie z tronu. Więc w przypadku jakiejkolwiek chęci robienia z czegoś z Lumerią, trzeba szukać aprobaty u mnie.Leszek Ebe-Grüner pisze: ↑07 czerwca 2026, 15:23Jeśli pamięć mnie nie myli, to nie przypominam sobie by Kotlina Edelweiss jakkolwiek przejęła Królestwo Lumerii. Ale może o czymś nie wiem i niech sam @Heinz-Werner Grüner się wypowie![]()