Zapraszam bramy Prahburga zawsze otwarte!
Powstanie Prahburga ~ miasta spokoju i piękności z tęsknoty.
Regulamin forum

- PRAHBURG - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 14 300

- PRAHBURG - LICZBA MIESZKAŃCÓW: 14 300
Re: Powstanie Prahburga ~ miasta spokoju i piękności z tęsknoty.

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie jest to ukochany Budapeszt, ale jednak ma coś wspólnego z MAW. I do granicy bliżej.
- Targersdorf Borisz • Stempel
-
ODZNACZENIA
Byłem kiedyś namiestnikiem w krajach koronny św.Waclaws, więc jakiś tam sentyment do Pragi pozostał.
sekretarz ESB d/s piłki nożnej
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
U nas pewnie nie będzie to pod egidą św.Wacława, ale już nieświętego Vratisława na pewno!Targersdorf Borisz pisze: ↑08 kwietnia 2026, 19:43 Byłem kiedyś namiestnikiem w krajach koronny św.Waclaws, więc jakiś tam sentyment do Pragi pozostał.
Tu nie będzie tylko sentymentu do Pragi lecz też do Bratysławy.Targersdorf Borisz pisze: ↑08 kwietnia 2026, 19:43 Byłem kiedyś namiestnikiem w krajach koronny św.Waclaws, więc jakiś tam sentyment do Pragi pozostał.

Bude Svatý Václav z Prahy a ještě bude Svatá Alžběta z Bratislavy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 20:13U nas pewnie nie będzie to pod egidą św.Wacława, ale już nieświętego Vratisława na pewno!Targersdorf Borisz pisze: ↑08 kwietnia 2026, 19:43 Byłem kiedyś namiestnikiem w krajach koronny św.Waclaws, więc jakiś tam sentyment do Pragi pozostał.![]()

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie, nie, nie.Mandaryna pisze: ↑08 kwietnia 2026, 20:23Bude Svatý Václav z Prahy a ještě bude Svatá Alžběta z Bratislavy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 20:13U nas pewnie nie będzie to pod egidą św.Wacława, ale już nieświętego Vratisława na pewno!Targersdorf Borisz pisze: ↑08 kwietnia 2026, 19:43 Byłem kiedyś namiestnikiem w krajach koronny św.Waclaws, więc jakiś tam sentyment do Pragi pozostał.![]()
Ja tu wszystko ładnie tak ogarnie że nie będzie dało się rozróżnićHeinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 20:37Nie, nie, nie.Mandaryna pisze: ↑08 kwietnia 2026, 20:23Bude Svatý Václav z Prahy a ještě bude Svatá Alžběta z Bratislavy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑08 kwietnia 2026, 20:13
U nas pewnie nie będzie to pod egidą św.Wacława, ale już nieświętego Vratisława na pewno!![]()
My mamy tutaj inny świat.

- Targersdorf Borisz • Stempel
-
ODZNACZENIA
A pewno, że będzie!Mandaryna pisze: ↑08 kwietnia 2026, 20:20Tu nie będzie tylko sentymentu do Pragi lecz też do Bratysławy.Targersdorf Borisz pisze: ↑08 kwietnia 2026, 19:43 Byłem kiedyś namiestnikiem w krajach koronny św.Waclaws, więc jakiś tam sentyment do Pragi pozostał.
sekretarz ESB d/s piłki nożnej