Aktywność forumowa Edelweiss
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Aktywność forumowa Edelweiss
No i pięknie. Zarówno wrzesień, jak i październik można uznać za wyjątkowo udany czas dla Edli. W ogóle to już piąty miesiąc z rzędu z minimum 1000 postów na forum. Kolejny powód do dumy. Dzięki wielkie i ogromne gratulacje dla całej społeczności. Nie zaprzestawajmy jednak, a działajmy dalej.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W pierwszym poście dodałem:
"LISTOPAD - 385 (4.pozycja) - nie wliczajac Kompasu (discord) - najgorszy wynik od stycznia 1922"
No cóż. Wiadomo, że kiedyś musiał nastać ten moment. Wszystkie konie pociągowe, ale i nasi inni pobratymcy poszli w góry, to i czego było oczekiwać?
No, ale teraz będzie grudzień i musi być lepiej.
"LISTOPAD - 385 (4.pozycja) - nie wliczajac Kompasu (discord) - najgorszy wynik od stycznia 1922"
No cóż. Wiadomo, że kiedyś musiał nastać ten moment. Wszystkie konie pociągowe, ale i nasi inni pobratymcy poszli w góry, to i czego było oczekiwać?
No, ale teraz będzie grudzień i musi być lepiej.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Grudzień kończymy z 526 postami. Wynik całkiem poprawny, biorąc pod uwagę jaki to był czas dla nnas wszystkich. Rok 1923 konczymy na drugim miejscu (WIELKIE DZIĘKI!) z 10775 postami. Liczę, że w 1924 ustabilizujemy się właśnie na poziomie pięciocyfrowym w skali roku.
Chciałbym Wam wszystkim serdecznie podziękować za tak liczną aktywność. To budujące, że jeszcze nam się chce.
Chciałbym Wam wszystkim serdecznie podziękować za tak liczną aktywność. To budujące, że jeszcze nam się chce.
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szanowny,
Może z mniejszym czy większym zaangażowaniem każdy z nas przyłożył swoją dłoń do budowy aktywności w Kotlinie Edelweiss. Bardzo cieszę się, że w kolejnym miejscu widzę tak optymistyczne nastawienie, a także plany na ten nowy 2024 rok! Życzę Wam sojusznicy wszystkiego dobrego i samych sukcesów w nowym roku!
Może z mniejszym czy większym zaangażowaniem każdy z nas przyłożył swoją dłoń do budowy aktywności w Kotlinie Edelweiss. Bardzo cieszę się, że w kolejnym miejscu widzę tak optymistyczne nastawienie, a także plany na ten nowy 2024 rok! Życzę Wam sojusznicy wszystkiego dobrego i samych sukcesów w nowym roku!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mnie też raduje widok optymistycznego podejścia mikronautów, ale akurat w Twojej wypowiedzi Herr @Piotr Romanow jest w moim odczuciu nutka niepewności. Piszesz "sojusznicy", czyli jednak obywatelem już być nie chcesz, nie zamierzasz?Piotr Romanow pisze: ↑01 stycznia 2024, 20:03 Szanowny,
Może z mniejszym czy większym zaangażowaniem każdy z nas przyłożył swoją dłoń do budowy aktywności w Kotlinie Edelweiss. Bardzo cieszę się, że w kolejnym miejscu widzę tak optymistyczne nastawienie, a także plany na ten nowy 2024 rok! Życzę Wam sojusznicy wszystkiego dobrego i samych sukcesów w nowym roku!![]()
- Peetri Romanaav • Stempel
- Gesicht der Garnison
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
W Der Sitz raczej chciałem formalnie pogratulować, nie mniej wiesz jak to wygląda z moją aktywnością. Raz mam więcej czasu, a raz mniej, dlatego nie chcę obiecywać swojej ogromnej aktywności w Kotlinie. Tym bardziej, że mam teraz na głowie całe państwo i wypadałoby być dobrą głową państwa. Nie mniej nie ukrywam, że ciągle tutaj zaglądam. 
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zmusic przecież nikogo nie dam rady. Mogę jedynie zachecać.Piotr Romanow pisze: ↑02 stycznia 2024, 17:26 W Der Sitz raczej chciałem formalnie pogratulować, nie mniej wiesz jak to wygląda z moją aktywnością. Raz mam więcej czasu, a raz mniej, dlatego nie chcę obiecywać swojej ogromnej aktywności w Kotlinie. Tym bardziej, że mam teraz na głowie całe państwo i wypadałoby być dobrą głową państwa. Nie mniej nie ukrywam, że ciągle tutaj zaglądam.![]()
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Uzupełniłem statystyki w pierwszym poście:
viewtopic.php?f=35&t=311&p=3909#p3909
Powiem Wam, że nie jest źle. Jest bardzo dobrze. Chce mi się działać, a to jest ważne. Liczę też i na Was, szczególnie teraz kiedy mamy perspektywy rozwoju regionalnego, Roztopy, przebudowa wojska i w planach ekspansja na północ(to już pewnie w kwietniu). Jaram się jak pochodnia!
viewtopic.php?f=35&t=311&p=3909#p3909
Powiem Wam, że nie jest źle. Jest bardzo dobrze. Chce mi się działać, a to jest ważne. Liczę też i na Was, szczególnie teraz kiedy mamy perspektywy rozwoju regionalnego, Roztopy, przebudowa wojska i w planach ekspansja na północ(to już pewnie w kwietniu). Jaram się jak pochodnia!
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
LUTY - 1506 (2.pozycja) - znów powyżej 1,5K - TOP 5 w skali Edelweiss - jest dobrze!
Rozkręcamy się całkiem dobrze. A tu przed nami miesiąc, w którym wymuszamy aktywność. Jak trzeci raz z rzędu pobijemy 1500 postów to będę skakał z radości.
Rozkręcamy się całkiem dobrze. A tu przed nami miesiąc, w którym wymuszamy aktywność. Jak trzeci raz z rzędu pobijemy 1500 postów to będę skakał z radości.
- Femme Mystere • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Póki co jesteśmy w marcu na 1 miejscu 
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum

Prawa Faktotum