Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
dodano w perwszym poście:
WRZESIEŃ - 990 (1.miejsce) - ach, tak niewiele zabrakło do czterocyfrowej, ale i tak seria doskonała!
Dzięki wszystkim Edlom i... "niedlom" za pomoc w osiągnięciu takiego wyniku. Bardzo jestem rad, że znów jesteśmy na samym szczycie, nawet w obliczu mojego kryzysu.
PAŹDZIERNIK - 1744 (1.miejsce) - przedłużamy serię na pierwszym miejscu do czterech!
Trzeci wynik tego roku, piąty w historii!
Moi mili, zawsze w krótkich słowach dziękuje Wam za aktywność, ale za miesiąc październik nalezy Wam się ukłon do pasa. Świetna robota! Mam nadzieję, że sprawiało to Wam przyjemność, że tworzymy tak zacny kontent w Edelweiss.
Femme Mystere pisze: ↑02 listopada 2025, 15:55
Zastanawia mnie, czy jeszcze kiedy będę miała w życiu taki okres, kiedy będę miała ful czasu na przyjemności, jak na studiach ;(
Zastanawia mnie, czy jeszcze kiedy będę miała w życiu taki okres, kiedy będę miała ful czasu na przyjemności, jak na studiach ;(
Na emeryturze?
Wtedy jest najgorzej bo nie ma się czasu na dosłownie nic
(-) Isabella Marie Augentrost-Cargalho Neumann-Swann [von Lichtenstein]
Na emeryturze?
Wtedy jest najgorzej bo nie ma się czasu na dosłownie nic
Serio? Mi jeszcze brakuje jakieś 25 lat do emki, więc planuje wtedy bawić się z wnukami i grać w gry. XD