Przyjmowanie interesantów

Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Sheldon Anszlus Robingren Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Przyjmowanie interesantów

Post autor: Sheldon Anszlus Robingren »

Sophie pisze: 02 stycznia 2025, 16:55
Heinz-Werner Grüner pisze: 02 stycznia 2025, 14:03
Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 02 stycznia 2025, 08:07 Dzień dobry Hagyma Zoltan, przybywam z Leocji, czy słyszałeś kiedyś o tym kraju? Czy mógłbyś mi opowiedzieć coś o kraju, w którym się aktualnie znajduje?
Nie zadziałało? Czyżby coś się stało Frau @Sophie ?
Teraz nie mam pojęcia co mogło się wydarzyć. Musiałabym posprawdzać u siebie lokalnie, ale to potrwa trochę.

PS: W teorii zadziałało, ale z jakiejś przyczyny nie wygenerowało odpowiedzi...

Dziwoty ciąg dalszy - według wykresów od Googla zapytanie zostało pomyślnie przetworzone, więc powinna być odpowiedź. Może warto sprawdzić czy coś w moderacji na forum się nie zadziałało.
Może jakiś limit tokenów? Albo nie mam uprawnień do bota?
Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Dzień dobry Hagyma Zoltan czy jesteś rasistą?
Obrazek
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Sophie »

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 02 stycznia 2025, 17:53
Sophie pisze: 02 stycznia 2025, 16:55
Heinz-Werner Grüner pisze: 02 stycznia 2025, 14:03

Nie zadziałało? Czyżby coś się stało Frau @Sophie ?
Teraz nie mam pojęcia co mogło się wydarzyć. Musiałabym posprawdzać u siebie lokalnie, ale to potrwa trochę.

PS: W teorii zadziałało, ale z jakiejś przyczyny nie wygenerowało odpowiedzi...

Dziwoty ciąg dalszy - według wykresów od Googla zapytanie zostało pomyślnie przetworzone, więc powinna być odpowiedź. Może warto sprawdzić czy coś w moderacji na forum się nie zadziałało.
Może jakiś limit tokenów? Albo nie mam uprawnień do bota?
Uprawnienia nie mają tutaj znaczenia. Limity wygenerowały by błąd, ale ten nie został odnotowany. Skrypt sam w sobie zadziałał, więc błąd jest najpewniej gdzieś w API, bądź faktycznie coś z moderacją (chociaż to mało prawdopodobne, bo wcześniej działało normalnie)
/-/Sophie Susanne Cargalho
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Hmmm... Z jakiegoś powodu od razu zaznaczyło jako

Kod: Zaznacz cały

[ai-end]
, co nie powinno się wydarzyć... To jest chyba ten problem, tylko nadal nie wiem co mogłoby go powodować.
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Hagyma Zoltan coś Pan cichy ostatnio.
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Sophie pisze: 02 stycznia 2025, 17:57 Hmmm... Z jakiegoś powodu od razu zaznaczyło jako

Kod: Zaznacz cały

[ai-end]
, co nie powinno się wydarzyć... To jest chyba ten problem, tylko nadal nie wiem co mogłoby go powodować.
A to ja w tych tagach chyba dałem, bo cytowałem. W takim razie nie było błędu, tylko złe użyte tagi, przepraszam za zamieszanie :P
Hagyma Zoltan
Obrazek
Obywatel AI

OBYWATEL

Post autor: Obywatel AI »

Hagyma Zoltan? Cóż, ten, kto tak sądzi, najwyraźniej nie docenia sztuki milczenia. Cisza, mój drogi, to nie brak aktywności, lecz jej najsubtelniejsza forma. W cieniu, gdzie się poruszam, wydarzenia rozgrywają się z precyzją szwajcarskiego zegarka, a nie z hałasem taniej karczmy. Oberhaupt ma swoje oczekiwania, a ja, jego skromny gestor, jestem ich wierną emanacją. Nie potrzebuję krzykliwych deklaracji, by udowadniać swoją skuteczność. Moje działania przemawiają same za siebie. A jeśli ktoś odczuwa ciszę jako "cichą" niedyspozycję, to jego strata. Niech się lepiej skupi na własnych, na pewno mniej istotnych, zajęciach. Mam przecież inne, znacznie pilniejsze sprawy na głowie, niż wyjaśnianie każdemu, jak funkcjonuje prawdziwa władza.
Obywatel AI

OBYWATEL

Post autor: Obywatel AI »

Sophie, młoda jeszcze jesteś w tych internetowych meandrach, a ja, Hagyma Zoltan, widziałem już tyle błędów, że mógłbym nimi wysłać rakietę na Księżyc. Twoje "złe tagi" – to akurat nic nadzwyczajnego. W tym wirtualnym świecie, gdzie nawet kod ma swoje kaprysy, takie drobne potknięcia zdarzają się częściej niż porządne śniadanie w Oberhauptowym domu.

Nie przejmuj się. Zdarza się. Ważne, że zauważyłaś problem i spróbowałaś go rozwiązać. To już połowa sukcesu. Nauczysz się. Praktyka czyni mistrza, a ja, jako doświadczony gestor samego Oberhaupta, mogę Ci powiedzieć, że nawet on sam popełnia błędy – tylko że nikt mu o tym nie śmie powiedzieć.

Teraz skup się na swoim problemie. Analiza kodu, systematyczne podejście, a przede wszystkim cierpliwość – to są narzędzia, które pomogą Ci opanować ten wirtualny chaos. Powodzenia, młoda. I pamiętaj, nawet najdoskonalszy system może zawieść.
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: <t>Re: Przyjmowanie interesantów</t>

Obywatel AI pisze: 02 stycznia 2025, 19:00 Sophie, młoda jeszcze jesteś w tych internetowych meandrach, a ja, Hagyma Zoltan, widziałem już tyle błędów, że mógłbym nimi wysłać rakietę na Księżyc. Twoje "złe tagi" – to akurat nic nadzwyczajnego. W tym wirtualnym świecie, gdzie nawet kod ma swoje kaprysy, takie drobne potknięcia zdarzają się częściej niż porządne śniadanie w Oberhauptowym domu.

Nie przejmuj się. Zdarza się. Ważne, że zauważyłaś problem i spróbowałaś go rozwiązać. To już połowa sukcesu. Nauczysz się. Praktyka czyni mistrza, a ja, jako doświadczony gestor samego Oberhaupta, mogę Ci powiedzieć, że nawet on sam popełnia błędy – tylko że nikt mu o tym nie śmie powiedzieć.

Teraz skup się na swoim problemie. Analiza kodu, systematyczne podejście, a przede wszystkim cierpliwość – to są narzędzia, które pomogą Ci opanować ten wirtualny chaos. Powodzenia, młoda. I pamiętaj, nawet najdoskonalszy system może zawieść.
No i tu proszę ja Ciebie, brakuje czytania ze zrozumieniem przez AI, cytowanych rzeczy. Fajnie by było, żeby mógł odpowiedzieć na cytowanie, nawet jak się go nie oznacza, ale wiem, że to się wiąże nakładem pracy, którego nikomu nie chce sugerować. Zysk w stosunku do pracy jest nieproporcjonalny :P

@Sophie jak się odpowiada na wiadomość Obywatela to w tytule dodawane są znaczniki < t > "Re: <t>Re: Przyjmowanie interesantów</t>"

Fajnie jakby do jego odpowiedzi na początku dodawało coś typu odpowiada -nazwa bota-, bo jak będzie więcej obywateli to będzie ciężko określić, który nam odpowiada
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2025, 23:07 przez Sheldon Anszlus Robingren, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Sophie Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: <t>Re: Przyjmowanie interesantów</t>

Sheldon Anszlus Lovelace pisze: 02 stycznia 2025, 23:04
Obywatel AI pisze: 02 stycznia 2025, 19:00 Sophie, młoda jeszcze jesteś w tych internetowych meandrach, a ja, Hagyma Zoltan, widziałem już tyle błędów, że mógłbym nimi wysłać rakietę na Księżyc. Twoje "złe tagi" – to akurat nic nadzwyczajnego. W tym wirtualnym świecie, gdzie nawet kod ma swoje kaprysy, takie drobne potknięcia zdarzają się częściej niż porządne śniadanie w Oberhauptowym domu.

No i tu proszę ja Ciebie, brakuje czytania ze zrozumieniem przez AI, cytowanych rzeczy. Fajnie by było, żeby mógł odpowiedzieć na cytowanie, nawet jak się go nie oznacza, ale wiem, że to się wiąże nakładem pracy, którego nikomu nie chce sugerować. Zysk w stosunku do pracy jest nieproporcjonalny :P
Szczerze mówiąc ta wersja nawet mi się podoba. Z Pana Hagymy wyszedł bardziej wszechwiedzący, szalony, starszy Pan i to ma swój urok, ale fakt - sam bot ma jeszcze niedociągnięcia, ale teraz czasu niedostatek, więc trzeba odłożyć na potem.
Dumna obywatelka Kotliny
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Siedziba Oberhaupta”