Siedziba Władz

Władzę zwierzchnią w Edelweiss posiada Oberhaupt. To on czuwa, by "państwo rosło w siłę, a ludziom żyło się dostatniej". W tym miejscu znajduje się jego siedziba. Jeśli masz jakąś sprawę do niego, to dobrze trafiłeś.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Femme Mystere Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Siedziba Władz

Post autor: Femme Mystere »

Osobiście uważam, że z @Joachim Cargalho też jesteśmy pierwsza klasa ambasadorzy, no ale to już ocena @Albert Fryderyk de Espada :lol:
(-) Lieselotte Augentrost
Prawa Faktotum
Awatar użytkownika
Joachim Cargalho Stempel
Graue Eminenz

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Joachim Cargalho »

No cóż, nie chciałem tego tak otwarcie sugerować. Obstawiam, że po prostu zostanie nam to zrekompensowane innymi odznaczeniami państwowymi, które dotkną nas za pozostałe rodzaje aktywności. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Albert Fryderyk de Espada Stempel
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Albert Fryderyk de Espada »

Nie zaprzeczam, a nawet potwierdzam lecz sugerowałem się tym że bez wkładu @Heinz-Werner Grüner podpisanie traktatu uznaniowego nie byłoby możliwe te kilka miesięcy temu. Od to wszystko.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Ignats ik Ruth pisze: 06 listopada 2022, 02:45 Śliczny tartan, fajnie być współobywatelem Autorki!
Przyznam, że gdybym szedł w tartany szkockie, to jako klanowe wybierałbym pewnie dominujący ciemny granat z czerwoną i zieloną nicią, ale właśnie to zróznicowana żółć, tak się wyróżnia, że trafiło do mnie doskonale.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 listopada 2022, 11:26 Nie zaprzeczam, a nawet potwierdzam lecz sugerowałem się tym że bez wkładu @Heinz-Werner Grüner podpisanie traktatu uznaniowego nie byłoby możliwe te kilka miesięcy temu. Od to wszystko.
Szanuje i doceniam. :)

Nie wiem jak to stosują inne mikronacje, ale w państwach realnych klasy to także odpowiednie stanowiska. Najbardziej zaangażowany społecznik nie otrzyma pewnej klasy odznaczenia, ale głowa jego państwa juz tak.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Heinz-Werner Grüner pisze: 06 listopada 2022, 20:30
Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 listopada 2022, 11:26 Nie zaprzeczam, a nawet potwierdzam lecz sugerowałem się tym że bez wkładu @Heinz-Werner Grüner podpisanie traktatu uznaniowego nie byłoby możliwe te kilka miesięcy temu. Od to wszystko.

Nie wiem jak to stosują inne mikronacje, ale w państwach realnych klasy to także odpowiednie stanowiska. Najbardziej zaangażowany społecznik nie otrzyma pewnej klasy odznaczenia, ale głowa jego państwa juz tak.
Wizyta delegacji z Koltiny w Koribi nie wyglądała by tak samo bez udziału @Femme Mystere oraz @Joachim Cargalho za co oczywiście jestem bardzo zobowiązany.
Lecz mimo tego że szanowny Ohberhaupt na razie przespał większość wizyty nie mogę zaprzeczyć ogromnemu wkładowi bez którego traktat uznaniowy i co się z tym wiąże sama delegacja możliwe nie miałyby miejsca.
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 listopada 2022, 21:33
Heinz-Werner Grüner pisze: 06 listopada 2022, 20:30

Wizyta delegacji z Koltiny w Koribi nie wyglądała by tak samo bez udziału @Femme Mystere oraz @Joachim Cargalho za co oczywiście jestem bardzo zobowiązany.
Lecz mimo tego że szanowny Ohberhaupt na razie przespał większość wizyty nie mogę zaprzeczyć ogromnemu wkładowi bez którego traktat uznaniowy i co się z tym wiąże sama delegacja możliwe nie miałyby miejsca.
Dobrze powiedziane, że przespałem. Niestety nie byłem w stanie uczestniczyć w stopniu większym niż te kilka postów...
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Faktotum

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Nie ma co się bać Herr Oberhaupt, duet rodzinny Augentrost-Cargalho zadbał o to by ta delegacja została zapamiętana na długo :)
/-/ AF de Espada
Lewy Faktotum

ObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Albert Fryderyk de Espada pisze: 06 listopada 2022, 21:58 Nie ma co się bać Herr Oberhaupt, duet rodzinny Augentrost-Cargalho zadbał o to by ta delegacja została zapamiętana na długo :)
Ja się nie bałem, ale real mnie zjadł.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Anastasia Windsachen Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Anastasia Windsachen »

Heinz-Werner Grüner pisze: 06 listopada 2022, 19:59
Ignats ik Ruth pisze: 06 listopada 2022, 02:45 Śliczny tartan, fajnie być współobywatelem Autorki!
Przyznam, że gdybym szedł w tartany szkockie, to jako klanowe wybierałbym pewnie dominujący ciemny granat z czerwoną i zieloną nicią, ale właśnie to zróznicowana żółć, tak się wyróżnia, że trafiło do mnie doskonale.
Widzę mamy podob