List gratulacyjny od władz Związku Winkulijskiego
Regulamin forum
- Alfred Fabian • Stempel
-
ODZNACZENIA
List gratulacyjny od władz Związku Winkulijskiego
Każdy Winkuliczyk ma te trzy cechy
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
Leocki kunszt, sarmacką elegencję i edelwajski splendor
~JKW Mateusz I, Król-Senior Związku Winkulijskiego
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: List gratulacyjny od władz Związku Winkulijskiego
Wasza Królewska Mość,
Serdecznie dziękuję za wyrazy wsparcia ze strony Związku Winkulijskiego. Jest to dla mnie ważne, żeby być zauważalnym "prymusem" areny mikroświatowej, a nie tylko bierną jej częścią.
Mam przeczucie graniczące z pewnością, że obywatele Edelweiss również tego chcą. Rozumiemy się w naszym mniemaniu "bez słów".
Zabaw w naszej Krainie nie powinno zabraknąć, mamy spory wachlarz możliwości, a mam nadzieję, że "stempel" z herbem szarotkowego społeczeństwa bedzie tylko to potwierdzał.
Spisano dnia 17 marca 1922 r.
Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS

Serdecznie dziękuję za wyrazy wsparcia ze strony Związku Winkulijskiego. Jest to dla mnie ważne, żeby być zauważalnym "prymusem" areny mikroświatowej, a nie tylko bierną jej częścią.
Mam przeczucie graniczące z pewnością, że obywatele Edelweiss również tego chcą. Rozumiemy się w naszym mniemaniu "bez słów".
Zabaw w naszej Krainie nie powinno zabraknąć, mamy spory wachlarz możliwości, a mam nadzieję, że "stempel" z herbem szarotkowego społeczeństwa bedzie tylko to potwierdzał.
Spisano dnia 17 marca 1922 r.
Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS

- Joachim Cargalho • Stempel
- Graue Eminenz
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Jako dumny obywatel Edelweiss również przyłączam się do podziękowań! Chwile spędzane na zabawie nie będą miały racji bytu, bez całej społeczności mikronacyjnej, dlatego tym bardziej cieszy obecność wielu gości na naszym forum.

- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Święte słowa Herr Cargalho!Joachim Cargalho pisze: ↑20 marca 2022, 15:17 Jako dumny obywatel Edelweiss również przyłączam się do podziękowań! Chwile spędzane na zabawie nie będą miały racji bytu, bez całej społeczności mikronacyjnej, dlatego tym bardziej cieszy obecność wielu gości na naszym forum.