Wniosek o Nadanie Obywatelstwa

W tym miejscu załatwisz wszelkie sprawy związane z obywatelstwem. Składanie wniosków, zapomogi, inne nurtujące cię kwestię i pytania...
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter Grüner Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Wniosek o Nadanie Obywatelstwa

Post autor: Peter Grüner »

Podkreślone w tym wątku, ja klikam i klikam, a nigdzie nie przenosi. Po 3 minutach się dokapowałem, że to nie link... :lol: :lol: :lol:

Dopełniam formalności by dopiąć do końca:
Świadomy obowiązku obywatelskiej wierności wobec państwa Edelweiss, przyrzekam uroczyście i zaręczam honorem, że jako obywatel Edelweiss, w pracy na rzecz rozwoju Państwa nie ustanę i troszczyć się będę o Jego godność i nierozerwalność oraz za najważniejsze mieć wytyczenie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Peter Grüner pisze: 10 sierpnia 2026, 00:36 Podkreślone w tym wątku, ja klikam i klikam, a nigdzie nie przenosi. Po 3 minutach się dokapowałem, że to nie link... :lol: :lol: :lol:

Dopełniam formalności by dopiąć do końca:
Świadomy obowiązku obywatelskiej wierności wobec państwa Edelweiss, przyrzekam uroczyście i zaręczam honorem, że jako obywatel Edelweiss, w pracy na rzecz rozwoju Państwa nie ustanę i troszczyć się będę o Jego godność i nierozerwalność oraz za najważniejsze mieć wytyczenie.
Zatem Synu, witaj w rodzinie Grüner i witaj w rodzinie Edli! Obyś czuł się tu jak w domu! :E :E :E
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Peter Grüner Stempel

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Peter Grüner »

Dziękuję Tato! Ciebie postaram się nie zawodzić i Wszystkim Edlom obiecuję brać aktywny udział w życiu Szarotkowej Krainy. :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Departament Obywatelski”