Propozycja współpracy. Traktat o Wzajemnym Uznaniu i Współpracy pomiędzy Królestwem Skarlandu a Kotliną Edelweiss

W tym miejscu wszyscy dyplomaci zagraniczni mogą składac prośby, wnioski, zażalenia i inne nie cierpiące zwłoki zapytania.
Regulamin forum
Obrazek
Awatar użytkownika
Juan de la Cerda Stempel

ODZNACZENIA

Re: Propozycja współpracy. Traktat o Wzajemnym Uznaniu i Współpracy pomiędzy Królestwem Skarlandu a Kotliną Edelweiss

Post autor: Juan de la Cerda »

Heinz-Werner Grüner pisze: 10 sierpnia 2025, 20:25
Juan de la Cerda pisze: 09 sierpnia 2025, 15:02 Skonsultowałem się z JKM @Norbert de Catalan i ma być w kontakcie z JE @Heinz-Werner Grüner w sprawie potencjalnych wizyt i ratyfikowania finalnej wersji traktatu. Z tego co wiem sam król @Norbert de Catalan ma całkiem niełatwy okres realiozy, ale to się z pewnością ogarnie !
Realioza straszna choroba. Oby nie na długo. Nie mniej oczekuje informacji kiedy jest szansa na sfinalizowanie.
Skontaktowałem się z WE w tej sprawie na discordzie :)
Jak wspomniałem, JKM postara się nawiązać kontakt z WE jak najszybciej :)
Wybaczcie za to zamieszanie :)
Obrazek
(+) El mas reverend Juan de la Cerda, Siervo de los Siervos de Dios, Patriarca de la Iglesia Rotriana del Patriarcado de Valencia, Obispo Universal etc.
Królestwo Skarlandu
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Re: Propozycja współpracy. Traktat o Wzajemnym Uznaniu i Współpracy pomiędzy Królestwem Skarlandu a Kotliną Edelweiss

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Juan de la Cerda pisze: 11 sierpnia 2025, 00:22
Heinz-Werner Grüner pisze: 10 sierpnia 2025, 20:25
Juan de la Cerda pisze: 09 sierpnia 2025, 15:02 Skonsultowałem się z JKM @Norbert de Catalan i ma być w kontakcie z JE @Heinz-Werner Grüner w sprawie potencjalnych wizyt i ratyfikowania finalnej wersji traktatu. Z tego co wiem sam król @Norbert de Catalan ma całkiem niełatwy okres realiozy, ale to się z pewnością ogarnie !
Realioza straszna choroba. Oby nie na długo. Nie mniej oczekuje informacji kiedy jest szansa na sfinalizowanie.
Skontaktowałem się z WE w tej sprawie na discordzie :)
Jak wspomniałem, JKM postara się nawiązać kontakt z WE jak najszybciej :)
Wybaczcie za to zamieszanie :)
Nie ma za co przepraszać, wszystko rozwija się w mikronacjach w swoim tempie. Pewnych rzeczy nieprzyśpieszymy, a i tak mam wrażenie, że rozmowy traktatowe na linii Kotlina - Skarland odbywają się calkiem sprawnie i przede wszystkim merytorycznie.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
Awatar użytkownika
Heinz-Werner Grüner Stempel
Oberhaupt

ODZNACZENIA

OBYWATEL

Post autor: Heinz-Werner Grüner »

Napiszę tylko tutaj, ale tylko po to by przypomnieć @Szanownemu Szefowi Departamentu Dyplomatycznego, by nie zapomniał o uporzadkowanie umów uznaniowych i innej dokumentacji według wytycznych jakie ustaliliśmy.
(-)Heinz-Werner Grüner
OBERHAUPT EDELWEISS
Obrazek Obrazek ..
oberhauptokration
ODPOWIEDZ

Wróć do „Departament Dyplomatyczny”