Imię - Hedwig
Nazwisko - Hollstein
Wiek – 53 lata
Obsługa techniczna SLB:

Więcej na temat pracowników SLB
Imię - Rudolf
Nazwisko - Hollstein

SLB Kristof - Luty 1925r.

Trafia to po prostu w mój koncept. Dokładnie o takie rzeczy mi chodziło.Femme Mystere pisze: ↑23 lutego 2024, 09:46 Bardzo dziękuję Herr Oberhaupt, choćnie spodziewałam się aż takich pochwał z Waszej strony.
Znakomita robota. Takich inżynierów nam trzeba. Pomysłowo, a przede wszystkim ekonomicznie.Gaetano Kohlmeise pisze: ↑02 marca 2024, 10:49 Informuję, że maszyna do dojrzewania owoców i warzyw "Weźże dojrzyj" mojego projektu startuje w konkursie na wynalazek w Hasselandzie, przy okazji promując SLB Kristof i jego produkty.
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?p=391642#p391642
Wir haben einen Deal gemacht. Umowa stoiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 marca 2024, 15:07 Ile sobie życzy Szanowny za wykorzystanie patentu na naszych SLB? 500 klubeków? Umowa?
Ja tą kasę przelałem???Gaetano Kohlmeise pisze: ↑02 marca 2024, 15:11Wir haben einen Deal gemacht. Umowa stoiHeinz-Werner Grüner pisze: ↑02 marca 2024, 15:07 Ile sobie życzy Szanowny za wykorzystanie patentu na naszych SLB? 500 klubeków? Umowa?![]()
Czy takiego Lassdocha czy tam Reifdocha da się zaadoptować w SLB Krzysztof czy pomidorki to gdzieś indziej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości