Edelweissische Nationale Stiftung to edelweisska fundacja na rzecz nauki, kultury, sztuki i historii... Już sama nazwa brzmi na tyle poważnie, że każdy kto przekroczy jej progi powinien sobie zdawać sprawę, że o błahych sprawach tutaj się nie rozmawia. Nie bądź jednak sceptycznie nastawiony, naukowcy, artyści i inne osoby pracujące w fundacji to bardzo sympatyczni ludzie i skorzy do pomocy.
Wcześniej fundacja znana pod nazwą Edelweissische Wissenschaftsstiftung (do 14 czerwca'22)
prawdę mówiąc na razie chciałem zrobić z tego maszynkę hazardową
ale te parametry koni... hmmmm może dzisiaj coś podłubię i coś wykombinuję
No, ale "jakoś" trzeba obstawiać. Strzelać nie będziemy.
Ja bym to widział tak, że dodajesz nasze edlweisskie konie - mamy dwie stadniny obecnie.
Następnie ustalamy parametry (jakby co to mamy 4 statystyki do tego) i wiemy co i jak przewidywać do obstawiania.
Jak w realu - jeden ma większe szanse, inny mniejsze, ale są i czynniki uboczne- jak cokolwiek, nawet los...zakłądając, że to jakiś , mniejszy udział procentowy całosci umiejętości konia.
Ma to sens i gwarantuje Ci, ze będziemy w to łupać i wykorzystywać do naszych potrzeb.
No, ale "jakoś" trzeba obstawiać. Strzelać nie będziemy.
Ja bym to widział tak, że dodajesz nasze edlweisskie konie - mamy dwie stadniny obecnie.
Następnie ustalamy parametry (jakby co to mamy 4 statystyki do tego) i wiemy co i jak przewidywać do obstawiania.
Jak w realu - jeden ma większe szanse, inny mniejsze, ale są i czynniki uboczne- jak cokolwiek, nawet los...zakłądając, że to jakiś , mniejszy udział procentowy całosci umiejętości konia.
Ma to sens i gwarantuje Ci, ze będziemy w to łupać i wykorzystywać do naszych potrzeb.
damy radę, wszystko po kolei!
No to masz mój miecz!
jo ale koniki jutro bo dzisiaj poszedł na pierwszy ogień Śledzik do którego rozwoju wróciłem po latach
Damiano Robingren
Prezes firmy BAZTEK, Esperantysta