Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Alternatywna Przyszłość Nordaty (projekt)
Musze się w końcu wziąć za ogladanie. Jakoś nie mam weny do oglądania tych mappingów.
- Damiano Robingren • Stempel
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Bardzo mi to przypomina tą sytuacje XDDDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑03 czerwca 2026, 07:59 Musze się w końcu wziąć za ogladanie. Jakoś nie mam weny do oglądania tych mappingów.

- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie wszystko musi się podobać, prawda?Damiano Robingren pisze: ↑05 czerwca 2026, 16:57Bardzo mi to przypomina tą sytuacje XDDDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑03 czerwca 2026, 07:59 Musze się w końcu wziąć za ogladanie. Jakoś nie mam weny do oglądania tych mappingów.
![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
nie no zgoda ale to tak jakoś mi się skojarzyło XDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑07 czerwca 2026, 20:16Nie wszystko musi się podobać, prawda?Damiano Robingren pisze: ↑05 czerwca 2026, 16:57Bardzo mi to przypomina tą sytuacje XDDDHeinz-Werner Grüner pisze: ↑03 czerwca 2026, 07:59 Musze się w końcu wziąć za ogladanie. Jakoś nie mam weny do oglądania tych mappingów.
![]()
- Chef-Raketenwerfer
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
z wielką radością (i trochę lekkim smutkiem bo miałem robić mapping trochę częściej... no cóż) oznajmiam całemu mikroświatowi że udało mi się zapisać na Sylwester z Mapperami
co to dla nas oznacza? no w sumie to tyle że jestem zobowiązany opublikować odcinek mappingu w sylwestra o danej godzinie no ale zawsze jakaś tam promocja wewnątrz mapperskiego community czy coś tam, ja się jaram ogólnie więc tak
a co do terminu następnego odcinka to yyyy niedługo!
co to dla nas oznacza? no w sumie to tyle że jestem zobowiązany opublikować odcinek mappingu w sylwestra o danej godzinie no ale zawsze jakaś tam promocja wewnątrz mapperskiego community czy coś tam, ja się jaram ogólnie więc tak
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Zawsze to ciekawsze niż Sylwester z Dwójką czy Polsatem.Damiano Robingren pisze: ↑01 lipca 2026, 22:13 z wielką radością (i trochę lekkim smutkiem bo miałem robić mapping trochę częściej... no cóż) oznajmiam całemu mikroświatowi że udało mi się zapisać na Sylwester z Mapperami![]()
![]()
![]()