tradycyjnie mapa jest sporych rozmiarów, więc śmiało klikać, aż się powiększy.

Klikanie nie działa, po a tym dziękujemy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:40 Nie wpadłem na to wcześniej, że w EE powinna znajdować się każda aktualizacja mapy Kotliny Edelweiss. Na prośbę jednego z naszych wiernych obywateli podsyłam najbardziej aktualną na jaką mnie stać.
KOTLINA EDELWEISS - stan mapy na 31.05.1924r.
To inaczej... "Otwórz grafikę w nowej karcie" i wtedy klik.Krzysztof Windsor pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:42Klikanie nie działa, po a tym dziękujemy!Heinz-Werner Grüner pisze: ↑28 czerwca 2024, 21:40 Nie wpadłem na to wcześniej, że w EE powinna znajdować się każda aktualizacja mapy Kotliny Edelweiss. Na prośbę jednego z naszych wiernych obywateli podsyłam najbardziej aktualną na jaką mnie stać.
KOTLINA EDELWEISS - stan mapy na 31.05.1924r.
Ja ze swojej strony zrobiłem to "na bieżąco", ale pewnie nie opublikowałem. W każdym razie dziękuję, za przypomnienie o aktualizacji.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑22 stycznia 2025, 00:25 Pragnąłbym zgłosić poprawki do naniesienia.
Mianowicie już jakiś czas temu w okolicach Glanzbergu pojawiły się Langhorn oraz Schwarzwaldorf i o tyle co to drugie zostało plus minus naniesione na mapy o tyle tego pierwszego szukać jak ze świecą.

Nie skasowano. Mam problem z otwarciem pliku, tutaj wystąpił jakiś błąd, którego nie zauważyłem.Ludwig Tomović pisze: ↑07 lutego 2026, 19:00 Szkoda że skasowano na mapie Heliopolis i przywrócono Kegel, zwłaszcza że temat Heliopolis jest z mojej strony na ukończeniu a opóźnił się z powodu realnej, dłuższej kontuzji.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość