Szybkie pytanko:
dodajemy "staffel" czy "schwader"? - Jakby co to muszę poprawić w Kwalifikacji Wojskowej.
viewtopic.php?f=22&t=349
Sprawy techniczne
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Sprawy techniczne
A propo tego wątku powyżej, radzę zaktualizować przydziały dla lotnictwa.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:28 Szybkie pytanko:
dodajemy "staffel" czy "schwader"? - Jakby co to muszę poprawić w Kwalifikacji Wojskowej.
viewtopic.php?f=22&t=349
Odnośnie dodania do dałbym "schwader".
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Nie bardzo rozumiem pytanie. Do lotnictwa zostali zakwalifikowani fw.de Espada i flieger von Eisenhut.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:37A propo tego wątku powyżej, radzę zaktualizować przydziały dla lotnictwa.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:28 Szybkie pytanko:
viewtopic.php?f=22&t=349
Mnie chodzi o nazewnictwo pierwszego przydziału. To nie jest aktualna lista żołnierzy ESK.
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Szczerze to leciałem "schwader" przez cały czas, można zmienić jeżeli komuś się nie podoba.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:40Nie bardzo rozumiem pytanie. Do lotnictwa zostali zakwalifikowani fw.de Espada i flieger von Eisenhut.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:37A propo tego wątku powyżej, radzę zaktualizować przydziały dla lotnictwa.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:28 Szybkie pytanko:
viewtopic.php?f=22&t=349
Mnie chodzi o nazewnictwo pierwszego przydziału. To nie jest aktualna lista żołnierzy ESK.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Dla mnie nie ma problemu. To zmieniam w tej kwalifikacji, to tylko 1 post.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:46Szczerze to leciałem "schwader" przez cały czas, można zmienić jeżeli komuś się nie podoba.Heinz-Werner Grüner pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:40Nie bardzo rozumiem pytanie. Do lotnictwa zostali zakwalifikowani fw.de Espada i flieger von Eisenhut.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑12 czerwca 2022, 22:37
A propo tego wątku powyżej, radzę zaktualizować przydziały dla lotnictwa.