Dobre pomysły!Femme Mystere pisze: ↑06 września 2022, 13:31 @Ronon Dex jeśli się zapiszę, to już na pewno będę aktywna.
Natomiast myślę, że chętni będą się pojawiać niezależnie od siebie i trzeba brać to pod uwagę.
Forma wykładów jest ok, dodatkowo może jakiś quiz wiedzy, przed otrzymaniem licencji? Jeśli o mnie chodzi, to wszelka fabularyzacja również mile widziana.
Aeorklub Edelweiss - rozmowy ogólne
Moderator: Ronon Dex
Regulamin forum
- Heinz-Werner Grüner • Stempel
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Re: Aeorklub Edelweiss - rozmowy ogólne
1. Formę "quizu" też biorę pod uwagę.Femme Mystere pisze: ↑06 września 2022, 13:31 @Ronon Dex jeśli się zapiszę, to już na pewno będę aktywna.
Natomiast myślę, że chętni będą się pojawiać niezależnie od siebie i trzeba brać to pod uwagę.
Forma wykładów jest ok, dodatkowo może jakiś quiz wiedzy, przed otrzymaniem licencji? Jeśli o mnie chodzi, to wszelka fabularyzacja również mile widziana.
2. Oczywistym jest, że byłaby również fabularna część takiego "szkolenia".
- Albert Fryderyk de Espada • Stempel
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Wykłady i teoria zakończona jakimś prostym testem/quizem było by jak najbardziej dobre ale zastanawiam się jak ugryźć praktyczny element lotów.
Może po prostu każdy chętny będzie w swoim własnym zakresie i w ramach swoich możliwości będzie prowadził narracyjną praktyczną część nauki, zbogacaną prze innych zainteresowanych lub kierujących samym klubem.
Może po prostu każdy chętny będzie w swoim własnym zakresie i w ramach swoich możliwości będzie prowadził narracyjną praktyczną część nauki, zbogacaną prze innych zainteresowanych lub kierujących samym klubem.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Mnie te pomysły nawet bardzo się podobają. Kwestia tylko co zrobić z tymi co "fabularnie" już latają, jak Szanowny, czy ja.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 września 2022, 18:38 Wykłady i teoria zakończona jakimś prostym testem/quizem było by jak najbardziej dobre ale zastanawiam się jak ugryźć praktyczny element lotów.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Formalność... ?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 września 2022, 20:29Mnie te pomysły nawet bardzo się podobają. Kwestia tylko co zrobić z tymi co "fabularnie" już latają, jak Szanowny, czy ja.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 września 2022, 18:38 Wykłady i teoria zakończona jakimś prostym testem/quizem było by jak najbardziej dobre ale zastanawiam się jak ugryźć praktyczny element lotów.
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No właśnie nie wiem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 września 2022, 20:31Formalność... ?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 września 2022, 20:29Mnie te pomysły nawet bardzo się podobają. Kwestia tylko co zrobić z tymi co "fabularnie" już latają, jak Szanowny, czy ja.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 września 2022, 18:38 Wykłady i teoria zakończona jakimś prostym testem/quizem było by jak najbardziej dobre ale zastanawiam się jak ugryźć praktyczny element lotów.
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
To ja poczekam jeszcze do powrotu @Ronon Dex aby usłyszeć jego mądrości w tej kwestii
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
Ok. Mimo wszystko to my powinniśmy też uzasadnić swoje racje. Mnie też się wydaje, że pewien zakres obowiązków lotniczych, czy to tutaj czy w MAW przeprowadziłem, Szanowny tym bardziej, ale jak zrobimy to nie wiem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 września 2022, 22:58 To ja poczekam jeszcze do powrotu @Ronon Dex aby usłyszeć jego mądrości w tej kwestii
Czy my zasługujemy na handicap? Chyba tak, chociażby z racji samej fabuły własnie. Z drugiej strony mówiliśmy o lataniu w mikroświecie, nie o licencji edelwajskiej...
- Faktotum
-
ODZNACZENIA
OBYWATEL
No właśnie bo nie wyłapałem tego w trakcie, w ramach aeroklubu chcemy wydawać licencje dla pilotów ?Heinz-Werner Grüner pisze: ↑06 września 2022, 23:08Ok. Mimo wszystko to my powinniśmy też uzasadnić swoje racje. Mnie też się wydaje, że pewien zakres obowiązków lotniczych, czy to tutaj czy w MAW przeprowadziłem, Szanowny tym bardziej, ale jak zrobimy to nie wiem.Albert Fryderyk de Espada pisze: ↑06 września 2022, 22:58 To ja poczekam jeszcze do powrotu @Ronon Dex aby usłyszeć jego mądrości w tej kwestii
Czy my zasługujemy na handicap? Chyba tak, chociażby z racji samej fabuły własnie. Z drugiej strony mówiliśmy o lataniu w mikroświecie, nie o licencji edelwajskiej...
- Oberhaupt
-
ODZNACZENIA